Egerszeginfo logo

Vendéglátás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltBeck's Corner Motel

Beck's Corner Motel

Kategória: Vendéglátás - Motel

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. u. 5/D
Telefon: 92/550-600

Email cím: info@beckscornermotel.hu

Internet: www.beckscornermotel.hu
Twitter
Általános adatok:
A városközpontban, csodálatos tetőtéri zöld környezetben a Parkolóház legfelső szintjén található a mediterrán jellegű motel és étterem. Kedvező árakkal, kényelmes, minden igényt kielégítő szobákkal és gasztronómiai különlegességekkel várjuk a megfáradt, éhes utazókat, üzletembereket, turistákat.

Szolgáltatások:
Motelünk Zalaegerszeg szívében, a Csipke Parkolóház mediterrán tetőkertjén található zöldövezetben, ily módon nyújtva zavartalan pihenést a nálunk megszállóknak. Házunkban 10 db franciaágyas szoba található. A magas színvonalon kialakított szobák mindegyike saját fürdőszobával - zuhanyzóval ellátva - toalettel rendelkezik, valamint televízióval, korlátlan és ingyenes internet hozzáféréssel, folyamatos légcserélő berendezéssel, légkondicionálóval, telefonnal és hajszárítóval felszerelt.

A recepció a hét minden napján reggel 6 órától este 10 óráig áll nyitva kedves vendégeink előtt.

Az ettől eltérő időpotban, valamint késői érkezést szíveskedjenek előre jelezni felénk.

Vendégeink számára ingyenes, őrzött parkolóhelyet biztosítunk a kamerákkal felszerelt parkolóházban, kérjük, gépjárműveiket a földszinten, a kijelölt, PRIVÁT felirattal ellátott helyen hagyják.

A mediterrán jellegű TERRA INCOGNITA étteremben és kávézóban megtalálják a magyaros ételek mellett a reformkonyhák remekeit, valamint olasz és spanyol étel különlegességekből is válogathatnak a vendégek.

A szállóvendégek is itt reggelizhetnek, vagy nyári időszakban a város legszebb zöld növényekkel és virágokkal ékesített teraszán hódolhatnak a gasztronómiai- és kulináris élvezeteknek.
Nyitva tartás:
A recepció a hét minden napján reggel 6 órától este 10 óráig áll nyitva kedves vendégeink előtt.

Az ettől eltérő időpotban, valamint késői érkezést szíveskedjenek előre jelezni felénk.
Férőhely:
20 fő (10 szoba)
Árak:
Szobaár hétfőtől vasárnapig:

13.900.- Ft/szoba/éj + IFA (350.- Ft/fő/éj)

Az ár tartalmazza a bőséges reggelit.

Pótágy: 3.965.- Ft/éjszaka
Beck's Corner MotelBeck's Corner MotelBeck's Corner MotelBeck's Corner Motel

Beck's Corner Motel
8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. u. 5/D

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Minden másodperc számít!

2021.11.25

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt években általános jelenséggé vált, hogy a lakosság a város helyett egyre inkább a környező kistelepüléseken, illetve a külvárosi részeken vásárol magának ingatlant, amit lakásként, hétvégi házként használ. Ez szinte az összes zalai településen megfigyelhető.

IDÉZET

2021.11.22

Hírek | Hirdetés

Fasort ültetett az E.ON Zalaegerszegen

2021.11.19

Hírek | Helyi hírek

Zalaegerszeg önkormányzatával együttműködésben az E.ON Hungária Csoport negyven kőrisfa csemetét ültetett el a Belső Elkerülő utca mentén. A fafajta különösen szép, szabályos koronát nevel, ennek nyomán az érintett területen megújul és egységes lesz az utcakép.

Online szakmai nap a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről

2021.11.19

Hírek | Helyi hírek

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat