Egerszeginfo logo

Wagner Lovaspanzió

Wagner Lovaspanzió

Kategória: Vendéglátás - Szállás

Cím: 9842 Vasvár-Alsóújlak, Hársfa út 17.
Telefon: 94/371-099; 70/323-9219; 70/528-4376

Email cím: internetwagnerbea@freemail.hu

Internet: www.wagnerpanzio.hu
Twitter
A 8-as főútvonal mellett Vasvár és a Jeli Arborétum között található panziónk, éttermünk, wellness részlegünk és lovas központunk. Vendégeink választhatnak kényelmes, komfortos, valamint a turista jellegű szobáink közül.
A lovas programokban résztvevő gyermekek és diákok számára kedvező áron kínálunk teljes panziós ellátást és napi 2 óra lovaglási lehetőséget.
Üdülési csekket elfogadunk!
Éttermünkben a magyaros és tájjellegű ételek széles választékából válogathatnak a hozzánk betérők és a szállóvendégeink.
60 négyzetméteres rendezvénytermünk alkalmas családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására. 100 főig esküvői vacsorák megrendezésére is alkalmas panziónk és éttermünk.
Wellness szolgáltatásainkkal is várjuk vendégeinket. Télen-nyáron használhatják fedett, fűtött, feszített víztükrű vízforgatóval ellátott úszómedencénket.
Szolárium, infraszauna, hidrokabin, méregtelenítés, méregtelenítő és egészségmegőrző étrend kiegészítők, masszázs, akupresszúrás talpmasszázs várja a felüdülésre és gyógyulásra vágyókat.
A lovaglás szerelmeseit kellemes, szép környezetben várjuk. A kezdő és profi lovasok is megtalálják programjaink közül a számukra megfelelőket.
A gyermekek, diákok számára lovas táborokat szervezünk. Pónilovaglással és kocsikázási lehetőséggel is várjuk a fiatalokat.
Nyitva tartás:
Egész évben
Férőhely:
Szállás: 44 fő
Étterem: 100 fő
Wagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner Lovaspanzió

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezik a Restart Fesztivált

2024.07.09

Hírek | Helyi hírek

Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

Zalaistvándi ovisok mentették meg a gömböcfalvi madarakat

2024.06.27

Hírek | Helyi hírek

A mesebeli Csillám-csapat tagjai ismét üzentek az óvodásoknak, ők pedig mindent bevetettek, hogy segítsenek gömböcfalvi barátaiknak. A Mesél a szemünk óvodai pályázatán a gyerekek kis szuperhősökké válva bizonyíthatták rátermettségüket és kreativitásukat.

Elkezdődött a felújítás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban

2024.06.21

Hírek | Helyi hírek

A projekt részeként többek között kicserélik a parkettát és felújítják a menekülőkapukat. A régi padló 1980 óta több világszínvonalú eseményen és városi rendezvényen szolgálta Zalaegerszeget.

Gyakorlat lesz csütörtökön Zalaegerszegen

2024.06.18

Hírek | Általános

A sziréna és hangosbemondó rendszer működtetésével együtt járó katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak csütörtökön Zalaegerszegen.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat