Egerszeginfo logo

Wagner Lovaspanzió

Wagner Lovaspanzió

Kategória: Vendéglátás - Panzió

Cím: 9842 Vasvár-Alsóújlak, Hársfa út 17.
Telefon: 94/371-099; 70/323-9219; 70/528-4376

Email cím: internetwagnerbea@freemail.hu

Internet: www.wagnerpanzio.hu
Twitter
A 8-as főútvonal mellett Vasvár és a Jeli Arborétum között található panziónk, éttermünk, wellness részlegünk és lovas központunk. Vendégeink választhatnak kényelmes, komfortos, valamint a turista jellegű szobáink közül.
A lovas programokban résztvevő gyermekek és diákok számára kedvező áron kínálunk teljes panziós ellátást és napi 2 óra lovaglási lehetőséget.
Üdülési csekket elfogadunk!
Éttermünkben a magyaros és tájjellegű ételek széles választékából válogathatnak a hozzánk betérők és a szállóvendégeink.
60 négyzetméteres rendezvénytermünk alkalmas családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására. 100 főig esküvői vacsorák megrendezésére is alkalmas panziónk és éttermünk.
Wellness szolgáltatásainkkal is várjuk vendégeinket. Télen-nyáron használhatják fedett, fűtött, feszített víztükrű vízforgatóval ellátott úszómedencénket.
Szolárium, infraszauna, hidrokabin, méregtelenítés, méregtelenítő és egészségmegőrző étrend kiegészítők, masszázs, akupresszúrás talpmasszázs várja a felüdülésre és gyógyulásra vágyókat.
A lovaglás szerelmeseit kellemes, szép környezetben várjuk. A kezdő és profi lovasok is megtalálják programjaink közül a számukra megfelelőket.
A gyermekek, diákok számára lovas táborokat szervezünk. Pónilovaglással és kocsikázási lehetőséggel is várjuk a fiatalokat.
Nyitva tartás:
Egész évben
Férőhely:
Szállás: 44 fő
Étterem: 100 fő
Wagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner Lovaspanzió

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

139 éve vált rendezett tanácsú várossá Zalaegerszeg

2024.05.16

Hírek | Helyi hírek

Ünnepi közgyűlést tartottak a díszteremben arra emlékezve, hogy 1885. május 13-án vált rendezett tanácsú várossá Zalaegerszeg. Ebből az alkalomból adták át a „Zalaegerszeg város díszpolgára” és a „Pro Urbe Zalaegerszeg” kitüntető címeket, valamint a polgármesteri hivatal köztisztviselőinek a szakmai elismeréseket.

Megújult a Gébárti-tó környezete

2024.04.18

Hírek | Helyi hírek

A Gébárti-tó környékét a Településfejlesztési Operatív Program finanszírozásából két ütemben rakták rendbe. A több, mint 400 millió forintos ráfordítással felépített új bisztró már várja vendégeit.

Megújult a TV-torony és környezete

2024.04.10

Hírek | Helyi hírek

A több mint 60 milliós beruházásnak köszönhetően korszerűsítették egyebek mellett a parkolót, a környező utak burkolatát, a liftet és a presszót is.

Hihetetlenül sokat takaríthatnak meg a magyar háztartások: csak ennyit kellene tenniük!

2024.03.11

Hírek | Általános

Magyarországon a lakosság pazarolja leginkább az energiát, az ország teljes energiafogyasztásának kb. 32 százalékát teszi ki, miközben például az osztrák lakosság sokkal takarékosabb, mindössze 23 százalékot, a szlovák pedig csak 20 százalékot használ fel

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat