Egerszeginfo logo

Wagner Lovaspanzió

Wagner Lovaspanzió

Kategória: Vendéglátás - Panzió

Cím: 9842 Vasvár-Alsóújlak, Hársfa út 17.
Telefon: 94/371-099; 70/323-9219; 70/528-4376

Email cím: internetwagnerbea@freemail.hu

Internet: www.wagnerpanzio.hu
Twitter
A 8-as főútvonal mellett Vasvár és a Jeli Arborétum között található panziónk, éttermünk, wellness részlegünk és lovas központunk. Vendégeink választhatnak kényelmes, komfortos, valamint a turista jellegű szobáink közül.
A lovas programokban résztvevő gyermekek és diákok számára kedvező áron kínálunk teljes panziós ellátást és napi 2 óra lovaglási lehetőséget.
Üdülési csekket elfogadunk!
Éttermünkben a magyaros és tájjellegű ételek széles választékából válogathatnak a hozzánk betérők és a szállóvendégeink.
60 négyzetméteres rendezvénytermünk alkalmas családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására. 100 főig esküvői vacsorák megrendezésére is alkalmas panziónk és éttermünk.
Wellness szolgáltatásainkkal is várjuk vendégeinket. Télen-nyáron használhatják fedett, fűtött, feszített víztükrű vízforgatóval ellátott úszómedencénket.
Szolárium, infraszauna, hidrokabin, méregtelenítés, méregtelenítő és egészségmegőrző étrend kiegészítők, masszázs, akupresszúrás talpmasszázs várja a felüdülésre és gyógyulásra vágyókat.
A lovaglás szerelmeseit kellemes, szép környezetben várjuk. A kezdő és profi lovasok is megtalálják programjaink közül a számukra megfelelőket.
A gyermekek, diákok számára lovas táborokat szervezünk. Pónilovaglással és kocsikázási lehetőséggel is várjuk a fiatalokat.
Nyitva tartás:
Egész évben
Férőhely:
Szállás: 44 fő
Étterem: 100 fő
Wagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner Lovaspanzió

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szüret veszélye a mustgáz

2023.09.22

Hírek | Helyi hírek

Az ország több pontján már megkezdődött, de van, ahol be is fejeződött a szüret, és a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme

2023.09.15

Hírek | Helyi hírek

A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették.

Megkezdődött a Mérleg tér teljes felújítása és rendbetétele

2023.09.11

Hírek | Helyi hírek

Az első ütemben gyalogos átkelőhelyet alakítottak ki a Budai Nagy Antal utcai szakaszon. A munkákat a rossz állapotban lévő lakóépületek bontásával, illetve a közműcsatlakozások kiváltásával folytatják.

Út- és közműfejlesztés az Ady utcában

2023.08.08

Hírek | Helyi hírek

A belváros egy újabb utcája újul meg hamarosan, hiszen 2023. augusztus 7-től, két szakaszban immár a befejező munkálatok kezdődnek, ezzel a végéhez közeledik az Ady utca felújítása.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat