Egerszeginfo logo

Ker-Ling Nyelvstúdió Bt.

Ker-Ling Nyelvstúdió Bt.

Kategória: Szolgáltatás - Nyelvoktatás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 2. I/2
Telefon: +36/30-317-0435 +36/92-314-756

Email cím: info@kerling.hu
Email cím 2: kerkai.brigitta@kerling.hu

Internet: www.kerling.hu
Twitter
Iskolánkat 2000.-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy minőségi nyelvoktatást nyújtsunk optimális csoportlétszám és megfizetehető árak mellett. Iskolánk intézmény és program akkreditációval is rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a városban egyedüliként alávetettük magunkat a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete vizsgálatának és ennek eredménye képpen megkaptuk a "Minősített Nyelviskola" címet, mely a színvonalas szakmai háttér meglétéről tanúskodik és fémjele a "Q" betű.
Angol, német, olasz francia nyelveket oktatunk. Nyelviskolánkban az ITK ORIGO Nyelvvizsga letételére van lehetőség. (volt Rigó utcai nyelvvizsga)
Tandíját Ön kamatmentes 3 részletben fizetheti be nálunk, méghozzá a 2. alkalommal kell az első részletet fizetni, miután szolgáltatásunk színvonalát megfelelőnek tartotta!

Szeretettel várunk minden nyelvtanulni vágyót!
Nyitva tartás:
hétfő 8-15
kedd 8-15
szerda 8-15
csütörtök 12-15
péntek ----

Férőhely:
6-8 fős csoportok
Árak:
Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ker-Ling Nyelvstúdió Bt.
8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 2. I/2

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat