Egerszeginfo logo

Robinson Music Pub Étterem

Robinson Music Pub Étterem

Kategória: Vendéglátás - Teaház

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi S.u. 24
Telefon: 36/92/311-424; 36/30/460-8380

Email cím: info@robinsonpub.hu

Internet: www.robinsonpub.hu
Twitter
Zalaegerszeg belvárosának szívében a ROBINSON MUSIC PUB ÉTTEREM 2003. október 7-én nyitotta meg kapuit vendégei számára..

Mostantól nem kell Budapestre, Pécsre vagy Gyõrbe utazniuk azoknak, akik music pubban szeretnék tölteni az estéjüket. Ha nem is egy lakatlan szigeten, a Kosztolányi és a Petõfi út sarkán mediterrán hangulat fogadja a betérõket. Ötletesen kialakított éttermünket szökõkút teszi még élõbbé az egyébként is természetes anyagok, azon belül is a fa, kõ, szikla és a nád felhasználása mellett.

Célunk egy olyan étterem megnyitása volt, ahol kellemes hangulatban, kedvesen fogadják vendégeinket akár ebédre, vacsorára vagy egy italra, valamint nagy hangsúlyt fektetünk zenés estek szervezésére. Egyedi jellegzetességek a rendszeresen megrendezésre kerülõ nemzetközi élõzenés, alkalmanként karaoke show-val egybekötött estjeink. Az igényes zene iránt elkötelezett közönséget nap mint nap elvarázsoljuk a jazz, a blues, a world music és a funky nemzetközi és hazai képviselõivel.

Üzenetünk: Zalaegerszeg zenei kultúrájának szélesítése, melyhez a Robinson Music Pub kimagasló színvonalú környezetet biztosít.

A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja mind zenei élvezetekben, mind kulináris örömökben.

A gasztronómiai élvezetekrõl Kovács Csaba konyhafõnök és csapata gondoskodik. Az étteremben déltol hajnalig elsõ osztályú ételválasztékkal, több mint 100-féle, elsõsorban mediterrán jellegû specialitás közül válogathatnak a hozzánk betérok. A hagyományos marha- és sertésételek mellet, halat, vadat, rostonsülteket valamint lávakövön sült ételeket fogyaszthatnak vendégeink, de természetesen kiszolgáljuk vegetáriánusok igényeit is.

Igyekszünk a hely szelleméhez illõ ételeket kínálni. Így kerülhetett étlapunkra - egyebek mellett - Robinson szalonnás pecsenyéje, pulykamell hajótörött módra, vagy, hogy csak egyet említsek különleges desszertjeink közül: Bounty álom /Mézes gyümölcsös bounty csoki/.

Nagyon büszkék vagyunk a konyhánkra. Házias ízeket kínálunk elérhetõ áron.

Vállaljuk rendezvények, állófogadások, üzleti ebédek, fogadások, családi összejövetelek lebonyolítását is.

A Robinson Music Pub hétfotol péntekig 11-tol hajnali 1 óráig, míg szombaton déltõl hajnali kettõig várja vendégeit.

Üdvözlettel:
Robinson MUSIC Pub Étterem
Csapata


Nyitva tartás:
H-Cs 11-24
P 11-02 Sz 12-02
V 12-23
Férőhely:
Étterem 100Fő
Kerthelység 100Fő
Robinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub Étterem

Robinson Music Pub Étterem
8900 Zalaegerszeg, Petőfi S.u. 24

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szüret veszélye a mustgáz

2023.09.22

Hírek | Helyi hírek

Az ország több pontján már megkezdődött, de van, ahol be is fejeződött a szüret, és a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme

2023.09.15

Hírek | Helyi hírek

A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették.

Megkezdődött a Mérleg tér teljes felújítása és rendbetétele

2023.09.11

Hírek | Helyi hírek

Az első ütemben gyalogos átkelőhelyet alakítottak ki a Budai Nagy Antal utcai szakaszon. A munkákat a rossz állapotban lévő lakóépületek bontásával, illetve a közműcsatlakozások kiváltásával folytatják.

Út- és közműfejlesztés az Ady utcában

2023.08.08

Hírek | Helyi hírek

A belváros egy újabb utcája újul meg hamarosan, hiszen 2023. augusztus 7-től, két szakaszban immár a befejező munkálatok kezdődnek, ezzel a végéhez közeledik az Ady utca felújítása.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat