Egerszeginfo logo

Hírek

2014.02.05

Újabb szerződés hosszabbítás a Zalaszám és a ZAC között


Tizedik alkalommal írt alá szponzori szerződést a Zalaszám Informatika Kft. a Zalaegerszegi Atlétikai Clubbal. Dr. Szász Péter a cég igazgatója elmondta, hogy eredményeket tekintve nincsenek konkrét elvárások a klubbal szemben. Nem a teljesítményre ösztönöznek, hanem arra, hogy minél több zalaegerszegi edző és sportoló vegyen részt a klub munkájában.

Twitter
A Zalaszám sportszerető cégként régóta támogatott már különböző rendezvényeket. Az atlétikai klubbal 10 évvel ezelőtt erősödött meg a kapcsolatuk, amikor a ZAC elvesztette korábbi fő szponzorát.

- Igazán szigorú feltételeket nem támasztottunk. Nekünk nagyon tetszett az a fajta gondolkodás, ahogyan a klub a fiatalokhoz viszonyult, azok a célok, amiket ők szem előtt tartottak – fogalmazott Dr. Szász Péter, a Zalaszám Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A klub az idei évben is folytatni szeretné a hagyományokat, több világversenyre is szeretnének eljutni, illetve az országos bajnoki érmek számát is tovább szeretnék növelni.

- A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club 21 éves fennállása óta 2013-ban a legjobb teljesítményt tudta elérni – hangsúlyozta Szakály István, a Zalaszám-ZAC ügyvezetője.

Szakály István hozzátette még: Azt szeretnék elérni, hogy az idén is büszkén viselhessék Zalaegerszeg városa és a Zalaszám Kft. nevét a mezükön.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat