Egerszeginfo logo

Hírek

2014.01.07

Újévi fogadás és díjátadás


Ismét újévi fogadásra hívta a város polgármestere Zalaegerszeg intézményeinek vezetőit, valamint a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. Az ünnepség keretében átadták 2013 innovációs díjait is. Ezúttal a Zala Volán Zrt. és a Techológiai Centrum kapta az elismerést.

 

Twitter

Már ötödik alkalommal rendezték meg a város Dísztermében az Újévi fogadást. Gyutai Csaba polgármester köszöntőbeszédében elmondta, gazdaságilag sikeres évet zárt a város. 2014-re pedig további fejlesztéseket ígért.

Az innovációs díjat elsőként Papp László, a Zala Volán Zrt. vezérigazgatója vehette át. Az évente 64 millió utast szállító tömegközlekedési társaság 2013-ban 3 újabb biogázzal működő buszt is üzembe helyezett.

Innovációs díjat kapott a Technológiai Centrum is, amely többek között Forma 2000-es versenyautók fejlesztésén is dolgozott. A díjat Dr. Háry András, a Technológiai Centrum vezetője vette át.

A Nyugat-dunántúli régió a kutatásfejlesztésben elmaradt, noha a gazdaság egyik mozgatórugója kellene, hogy legyen. Ezt az űrt kívánja betölteni a Technológiai Centrum, amely tavaly már 100 millió forintos árbevételt ért el.

Hajtórendszer és fólianyújtó berendezés fejlesztése, ez csak kettő abból a 39 projektből, amin az elmúlt két évben dolgoztak. Háry András a Technológiai Centrum vezetője azt mondta: a térség gépipari, járműipari és elektronikai cégeinek nyújtanak segítséget összetett problémák megoldására.

Gyutai Csaba polgármester szerint 2014 a legek éve lesz Zalaegerszegen. Idén többek között világításkorszerűsítést, ivóvíz és környezetvédelmi beruházásokat hajtanak végre a városban.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat