Egerszeginfo logo

Hírek

2013.11.14

Városunkban is megünnepelték a Szociális Munka Napját


A beteg, elesett emberekért dolgozókat ünnepelték tegnap a Szociális Munka Napján. 1997 óta világszerte november 12-én hívják fel a figyelmet a szociális ellátás és a segítő munka fontosságára. A Szociális Munka Napján elismerést kaptak azok a dolgozók, akik az elmúlt évben kiemelkedő, példamutató munkát végeztek.

Twitter

A Zrínyi Miklós Gimnázium diákjai ünnepi műsorral köszöntötték a szociális területen dolgozókat. Többek között a családsegítő szolgálat, a város gondozási központjainak és időseket támogató klubjainak munkatársai vettek részt a programon.

Sümegi László a szociális, egészségügyi és esélyegyenlőségi bizottság elnöke elmondta: meg kell köszönnünk a szociális ágazatban dolgozók munkáját.

Zalaegerszeg szociális hálója az elmúlt években sokat fejlődött, a város kiemelten támogatja ezeket az intézményeket - mondta Velkey Péter a humánigazgatási osztály vezetője.

A szociális munkát végzők nehéz, sokszor lelkileg is megterhelő feladatot látnak el. A problémák kezeléséhez és feldolgozásához Bedő Ildikó pszichiátertől kaptak segítséget a részvevők.

Folyamatosan fejlődik Zalaegerszeg szociális ellátórendszere

Zalaegerszegen 20 féle, úgynevezett személyes gondoskodást nyújtó szociális és gyermekjóléti szolgáltatást biztosít az önkormányzat. Ezek fejlesztése, bővítése kiemelt feladat. A közeljövőben is több beruházás is indul. Több mint 163 millió forintos beruházással fejlesztette idén a város bölcsődéit és szociális ellátó rendszerét.

A jövőben város összesen 255 millió forintot költ majd a szociális intézményrendszert érintő fejlesztésekre.

A város a szociális szolgáltatásaival mintegy 4 ezer emberről gondoskodik.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat