Egerszeginfo logo

Hírek

2013.11.08

Faültetések és csomópont átépítés


Facsemetéket ültettek a Városgazdálkodási Kft. szakemberei a Kertvárosban. A kerékpárút-építés miatt az elmúlt időszakban több fát is ki kellet vágni, a növényállományt az elmúlt napokban pótolták a szakemberek. Befejezéséhez közeledik a Stadion és a Balatoni utca kereszteződésének felújítása. A jelentős buszforgalom miatt elvégzett burkolatcsere két közművezeték hibájára is fényt derített.

Twitter
Facsemetéket ültettek a Kertvárosban

Facsemetéket ültettek a Városgazdálkodási Kft. szakemberei a Kertvárosban. A kerékpárút-építés miatt az elmúlt időszakban több fát is ki kellet vágni, a növényállományt az elmúlt napokban pótolták a szakemberek.
A Köztársaság úton 45 oszlopos kocsányos tölgyet helyeztek el, a Göcseji úton pedig 11 korai juhar facsemetét és 400 cserjét telepítenek majd. A beruházás 2,5 millió forintból valósult meg.

Október közepén zárták le a Balatoni és a Stadion utca kereszteződését. Korábban a környéken lakók kérték a felújítást, mivel nagyon rossz állapotban volt ez az útszakasz. Az önkormányzat a lehető leggyorsabban lépett. Munka közben derült ki, hogy egy gázvezetéket ki kell váltani, és vízvezeték-szivárgás is lassította a beruházást.

A csomópontban kicserélik a közlekedési lámpákat is. Az új, korszerű rendszer érzékeli majd a forgalom intenzitását. Az útszakaszt várhatóan november végén adják vissza a forgalomnak.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat