Egerszeginfo logo

Hírek

2013.11.04

Ismét idősbarát díjakat kapott Zalaegerszeg


Az Idősek Hónapja záró rendezvényén zenés műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak. Az eseményen Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Boda László, a megyei idősügyi tanács elnöke adta át az idei év két zalai idősbarát önkormányzatának járó díjat. Városunk a Belügyminisztériumtól megkapta az Idősbarát Önkormányzat díjat is.

Twitter
Véget ért az Idősek Hónapja rendezvénysorozat. A záróeseményen átadták Zalaegerszegnek "Az év Zalai Idősbarát Önkormányzata" díjat, és az elmúlt hetek vetélkedőinek és fotópályázatának helyezettjei is átvehették ajándékaikat.

Ebben az évben egy nagy település, Egerszeg és egy kis település, Murarátka pályázott erre a címre. Mind a kettőben rendkívül magas színvonalú munka folyik.

Idén egy másik jelentős elismerésben is részesült a megyeszékhely önkormányzata: a Belügyminisztériumtól megkapta az Idősbarát Önkormányzat díjat, amely a város kiterjedt szociális intézményrendszerének visszaigazolása.

A rendezvényen Zalaegerszeg kiemelkedő senior sportolóit és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idős önkénteseit is jutalmazták.


Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat