Egerszeginfo logo

Hírek

2013.10.30

A Gumiflex Zalaegerszegen


Ma sajtótájékoztató keretében bemutatták városunk új gumiszervizét. A székesfehérvári székhelyű Gumiflex Kft zalaegerszegi telephelye a Sport u. 30. sz. alatt várja a partner cégeket és magánszemélyeket. A Continental márkanév nem ismeretlen a minőségi gumit keresők körében. Ez a közel másfél évszázados gumigyártási múlt és a Gumiflex 22 éves szakmai gyakorlata a biztosítéka a sikernek.

Twitter

A gumiszerviz megnyitójának sajtótájékoztatóján Gyutai Csaba polgármester méltatta a több mint 26.000 zalaegerszegi gépjármű után befizetett 650 millió Ft értékű súlyadó városi bevételének fontosságát, a gépjárműgyártási kiemelt szakképzést, a fuvarozás és infrastruktúra szükségességét.

Varga Gábor a cég képviseletében ismertette a Continental és a Gumiflex Kft történetét és jövőképét:

A Continental hannoveri székhellyel rendelkező vállalat, a világ egyik vezető és nemzetközileg is elismert autóipari beszállítója. A cég kezdetben kizárólag abroncs- és gumiipari termékeket állított elő, mára azonban komplex termékportfoliójának köszönhetően az autóipar egyik meghatározó szereplője. Vevőink és üzleti partnereink rengeteget profitálnak a több évtizedes tapasztalatunkból, az innovációs képességünkből, a globális kiterjedésű jelenlétünkből és a széles, számtalan üzleti szektort felölelő termékkínálatunkból. Szakértő és megbízható partnere vagyunk üzletfeleinknek, ugyanakkor kezdeményezőként lépünk fel az autóipar trendjeinek alakításában a biztonság, az információ-technológia, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés terén. 160.000 munkatársunk világszerte erős alapot képez a profitábilis növekedési stratégiánk sikeres megvalósításában.

A Continental magyarországi stratégiai partnerei közé tartozik a Gumiflex Kft.

A Gumiflex Kft. 1991-ben alakult székesfehérvári székhellyel, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelmi forgalmazására.

Alapításunk célja az akkor aktívan működő IKARUS gyár kiszolgálása volt komplett kerekekkel. Ez a kontraktus nyújtott lehetőséget számunkra, hogy párhuzamosan fejlesszük nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenységünket.

Működésünk több mint 20 éve alatt termékválasztékunk és az általunk ajánlott szolgáltatások köre jelentősen kibővült. Gumiabroncsok mellett keréktárcsák, tömlők, védőszalagok és egyéb, a gumiszereléshez tartozó segédanyagok értékesítését is végezzük. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 23 éve forgalmazzuk a személyautó, kisteherautó, terepjáró, tehergépkocsi, mezőgazdasági és ipari gépekre való gumikat és felniket. Jelenleg az abroncs márkák szinte teljes termékválasztékát forgalmazzuk különös tekintettel a Continental csoport termékeire. Kiemelt forgalmazói vagyunk az Uniroyal esőguminak, Mitas mezőgazdasági és ipari abroncsoknak és kizárólagos magyarországi képviselete a hazai gyártású Alcoa teher alufelninek.

Több mint 100 ezer darabos raktárkészletünk lehetővé teszi ügyfeleink gyors és rugalmas kiszolgálását. A gyártókkal való napi kapcsolatunk pedig lehetővé teszi az új fejlesztések azonnali megismerését, valamint a rugalmas garanciális ügyintézést.

Közel 6000 állandó vásárlóból álló, az ország egész területére kiterjedő vevőkörünkön belül kiemelt figyelmet szentelünk a felépítmény és autó gyártóknak valamint Volán vállalatoknak. Büszkék vagyunk, hogy a NATO tenderen nyertes Rába Jármű és Buszgyártó Kft-nek hosszú ideje szállítunk.

Célunk, hogy a gumiabroncsok és keréktárcsák forgalmazásán kívül minél szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink részére. Ennek megvalósítására 2009-ben flotta üzletágat hoztunk létre. Saját szervizpontjainkon kívül további 67 alvállalkozóval közösen hoztunk létre egy egész országot lefedő hálózatot, így a szerződéses partnereinknek gyors és szakszerű segítséget ajánlunk bárhol is kerüljenek bajba. 2013-tól már Zalaegerszegen is Gumiflex szerviz várja az autósokat.

Folyamatos informatikai fejlesztéseinkkel mind a kereskedelemben mind a szolgáltatások terén egyedi megoldásokat nyújtunk vásárlóinknak. Honlapunkon keresztül folyamatosan tájékozódhatnak látogatóink az aktuális szakmai hírekről, termékeinkről, árainkról, de lehetőség van szerviz időpontok foglalására, sőt a nálunk tárolt abroncsaik aktuális állapotát is bármikor bárhonnan ellenőrizheti.

Nagy eredményként éljük meg, hogy a gazdasági válság idején is növeltük árbevételünket, nyereségünket és alkalmazotti létszámunkat, így már 60 fővel dolgozunk. Jelenleg közel 4 milliárd forintos árbevételünkkel az ország legnagyobb gumiabroncs és keréktárcsa kereskedői között tartanak minket számon. 

 

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat