Egerszeginfo logo

Hírek

2013.09.19

Energy Egészségnap volt a VMK-ban


Megmutattuk magunkat! 2013.09.14-én az Energy egészségnapon, a Keresztury VMK-ban. Az Energy nem csak egyszerűen egy termékcsalád, hanem filozófia, életszemlélet, egy olyan társaság, ahol tanulhatunk másoktól, és egymástól is, ahol közösen tanuljuk, hogyan tehetjük életünket derűsebbé.
Twitter

Persze az a legfontosabb, hogy az egészségünket helyreállítsuk és megőrizzük, de ez a feladat el nem választható az együttlét örömétől, amit az előadásokon, foglalkozásokon, közös zenéléseken keresztül élünk meg. Az Energy valóban egy valódi megoldás. Nem csak termékeket ad, hanem a hozzá való tudást, életszemléletet, a közösség erejét, a saját belső forrásaink feltárásának és hasznosításának lehetőségét. Többen jelezték vissza a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy jó volt a légkör, jó energiák áramlottak, s mindenki pozitívan élte meg ezt a pár órát. Nekem is nagy öröm, hogy ezen a napon többen is csatlakoztak hozzánk, kiváltották a klubkártyájukat.

(Itt megtekinthető a rendezvényen készült fotógaléria.)

Leírhatnám, hogy a standokon micsoda élet folyt, hogy a kozmetikában folyamatosan kenték fel a Cytosan Fomentumos pakolást, a masszázs szalonban Artrinnal kényeztették a nyakat és vállat, s ez különösen tetszett az embereknek. Azt, hogy a teaházban literszám fogytak a teák, s a Vitaminportán egy kisgyerek harmadszor jelentkezett Flavocel cukorkáért…. Nem tudnám visszaadni úgysem a hangulatot, s talán nem is nekem kell elmondani, hogy az előadások mennyit jelentettek az embereknek, s a hangfürdő az est végén micsoda méltó befejezése volt a rendezvénynek. Beszéljenek erről a résztvevők. Két levelet idéznék, az első egy látogató „tollából” származik, a másik pedig egy klubtagunktól, aki a pult másik oldaláról szemlélte az eseményeket.

 

„Kedves Mara!

Még egyszer szeretnénk gratulálni a tegnapi sikeres rendezvényedhez. Nagyon profi, ugyanakkor hasznos előadások hangzottak el. Nagy örültünk és élveztük, hogy ott lehettünk veletek. Az előtérben zajló programok is nagyon hangulatosak voltak és sikerült kellemesen ellazulnunk a délután folyamán.

Köszönet neked és a kedves munkatársaidnak, Dórinak és Bencének is. 

Puszi Enikő és Zsolt„

„Szia Mara!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy ott lehettem a szombati egészségnapon. Új tapasztalatokkal gazdagodtam és imádtam azt a sok pozitív gondolkodású embert, akivel találkoztam. Olyan energiákat éreztem ott, hogy még utána való éjjel is a hatása alatt voltam. Örömömre szolgálna, ha máskor is segíthetnék.

Szép napot kívánok: Kriszti!”

Mit is mondhatnék erre? Jövőre is megrendezzük! Addig is várunk a Klubban Zalaegerszegen, a Mártírok u. 17-ben.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat