Egerszeginfo logo

Hírek

2013.09.08

TeSzedd! 2013. – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!


A  szervezők várják az ország valamennyi részéről a lakosok, közösségek, vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek és baráti társaságok jelentkezését, akik szeptember 14-én reggel 8 és este 6 óra között a lakóhelyükhöz legközelebbi szemétszedési ponton hozzájárulhatnak ahhoz, hogy aznap estére mindannyian elmondhassuk: egy tisztább Magyarországért dolgoztunk.

Twitter
A lassan márkanévvé váló TeSzedd! az ország legnagyobb és legsikeresebb önkéntes akciója lett, melynek során közvetlen lakókörnyezetünket tisztítjuk meg az illegálisan lerakott szemétkupacoktól, közös erővel, önkéntesen!

Az országos akciónapra regisztrálni - egyénileg vagy csoportként - szeptember 11-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon. Ugyanitt lehet bejelenteni – a Hulladék bejelentése menüpont alatt–, ha valaki elhagyott, gazdátlan szemétkupacokkal találkozik.

Az ország megtisztításában minden önkéntes saját felelősségére vesz részt. A szervezők minden regisztrált résztvevőnek kesztyűt és TeSzedd! logóval jelölt gyűjtőzsákokat biztosítanak az akció megkezdése előtt.

Fontos figyelnünk azonban arra, hogy a zsákokba csak olyan anyag kerüljön, amit normális körülmények között a kukába is be lehet tenni. Sitt, lom, használt gumiabroncs, akkumulátor, azaz veszélyes vagy különleges kezelést igénylő hulladék nem helyezhető el a zsákokban.

Kérdés, kérés esetén a TeSzedd! Ügyfélszolgálata készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-40-443-400
E-mail: info@teszedd.hu
Forrás: Teszedd.hu

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat