Egerszeginfo logo

Hírek

2013.08.20

Elszármazottunk Porschés sikere


Varga Péter még csak 35 éves, de már elmondhatja magáról, hogy ő álmodta újjá a Porsche 911-est, azt a sportkocsit, amelynek békalámpáit és jellegzetes formáját még az is felismeri, aki egyébként be van oltva az autók ellen.

Twitter
Egy magyar álmodta újjá a legismertebb Porschét címmel az Origo-n olvashatnak interjút városunk szülöttével, aki fiatal kora ellenére fantasztikus karriert tudhat maga mögött. Hogy mi a közös az ős VW Bogárban és a legújabb Porsche 911-esben? Mind a kettő egy magyarnak köszönheti a létrejöttét.

További részleteket az alábbi linken olvashatnak!

Varga Péter

1978-ban született Zalaegerszegen, ahol az általános és középiskolai tanulmányait is végezte. 2000-2004 között a pforzheimi Iparművészeti Egyetem közlekedési formatervező szakára járt, ahol okleveles tervezőként végez. Még az egyetemi tanulmányok előtt gyakornokként autóbelsőket tervez a német Dräxlmaier AG nevű cégnek, majd 2003-ban egy rövid ideig a Porschénál és a Jaguarnál is gyakornokoskodik. 2007 júliusában csatlakozott a Porschéhoz, ahol azóta főállású formatervező.

Forrás: Origo

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat