Egerszeginfo logo

Hírek

2013.08.01

Megújult a BENU Gyógyszertár a belvárosban


A belvárosban található BENU Gyógyszertár kívül-belül megújultan várja a zalaegerszegi lakosokat augusztustól. A felújított és modernizált BENU Gyógyszertár a megnyitó napján egészségügyi tanácsadással, színes programokkal várja a lakosokat, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvány szűrővizsgálatokat végez. A gyógyszertár július 31-i avatóünnepségén beszédet mondott Zalaegerszeg alpolgármestere, Balaicz Zoltán.

Twitter
A belváros középpontjában fekvő gyógyszertár szakemberei a megnyitó alkalmából egészségvédő programokkal, személyre szabott tanácsadással várják a betegeket. A betérők hasznos tippeket kaphatnak, hogy a hőségriadó idején mi a teendő, illetve hogyan kerüljék el a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségeket. A nikotinfüggőséget vizsgáló teszt kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtanak a dohányzásról való leszokásban. A BENU gyógyszerészei személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsadással könnyítik meg az egészségmegőrzést. Emellett az Erős Antónia által fémjelzett Egy Csepp Figyelem Alapítvány vérnyomás- és vércukorszint méréssel vesz részt a megnyitón.
A BENU Gyógyszertárat úgy alakították ki, hogy a betegek a széles kínálatból kedvükre válogathassanak a sor feltartása nélkül, mivel az egyedi szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a termékek sokkal átláthatóbbak, mint a hagyományos patikákban. Az egyes készítmények kategóriák szerint kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a betegek összehasonlíthatják az azonos típusú termékek árait, és kézbe vehetik a termékeket.
„A Belvárosi Gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be Zalaegerszeg egészségügyi szolgálatában és életében, mivel az itt élőkön kívül sokan megfordulnak a környéken, akiknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre, vagy egy megbízható szakember segítségére. Nagy örömünkre szolgál, hogy a város középpontjában, a háziorvosi és szakorvosi rendelők közelében ilyen színvonalas gyógyszertár fogadja az ide betérőket. Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom, hogy a gyógyszertár felelősséget vállal a lakosokért és felhívja figyelmüket egészségük értékére, fontosságára, valamint közvetlen kapcsolatot igyekszik ápolni a betegekkel – mondta Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere.
„A BENU Gyógyszertárakban a középpontban az ember és az egészség áll. A korszerű és modern szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is a mindennapokban. Modernizált patikáinkban, így a Zalaegerszegen megújult Belvárosi Gyógyszertárban is megszűnt a beteget és gyógyszerészt elválasztó üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást. Legfontosabb célunk a betegek illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó színvonalas kiszolgálása a legmagasabb szakmai elvárásokat követve” – mondta dr. Zlinszky János a PHARMANOVA Zrt. Igazgatósági tagja.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Benu.hu

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat