Egerszeginfo logo

Hírek

2013.07.15

Marcelháza - Páterdombi LSC 3-2


Két éve emlékeztek a szlovákiai, felvidéki Marcelháza és Zalaegerszeg között fennálló települési kapcsolat 35 éves évfordulójára. Az elmúlt, immáron 37 év alatt hivatalos testvértelepülési szerződés nem került aláírásra, de a kulturális élet és elsősorban a sport területén nagyon erősek a kapcsolatok. Ennek fontos része a marcelházi sportegyesület és a Zalaegerszegen működő Páterdombi Lakóterületi Sport Club (Páterdombi LSC) között fennálló, határon átnyúló kötődés.
Twitter
A két sportegyesület labdarúgó csapatai között minden évben sor kerül egy-egy mérkőzésre Marcelházán és Zalaegerszegen. A zalaegerszegi delegáció 2013. július 13-14-én látogatott el Marcelházára. A 37 éves kapcsolatra tekintettel a küldöttségben a város vezetése is képviseltette magát, hiszen a csapattal utazott Balaicz Zoltán alpolgármester, valamint Gecse Péter, Páterdomb önkormányzati képviselője, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke is. A zalaegerszegi vendégeket fogadta és köszöntötte Varga Ervin polgármester, Viderman Róbert alpolgármester és Zsidek Géza, a sportegyesület elnöke is. A mérkőzés végeredménye: Marcelháza - Páterdombi LSC 3-2. A vendéglátók a sportbarátság jegyében jó hangulatú vacsoraestre invitálták a zalai sportolókat a mérkőzés után.

A marcelházai delegáció július 27-28-án viszonozza a látogatást és ekkor újabb összecsapásra kerül majd sor a csapatok között Zalaegerszegen.
Forrás: Balaicz Zoltán

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat