Egerszeginfo logo

Hírek

2013.06.09

Erősítés a férfi kosarasoknál


Három új játékost igazolt a következő idényre a Zalakerámia ZTE kosárlabda klub, és új szponzori szerződést is kötött. Visszatért Kámán Tamás, aki 1996-ban lett a ZTE felnőtt csapat tagja, és legalább 400 mérkőzésen játszott zalaegerszegi színekben; Lekli József az Alba Fehérvártól igazolt a ZTE-hez, a kanadai Doug Plumb pedig egy videóban mutatkozott be az újságíróknak. Jelenleg a tervszerű csapatépítés folyamata zajlik a régi rang visszanyerése érdekében.

Twitter
Látszik némi fény az alagút végén. Gyutai Csaba polgármester a klub fő tulajdonosa, a város nevében azt mondta: örömmel látja, hogy nemcsak a csapat anyagi helyzete rendeződik, hanem a játékosgárda is egyre inkább megerősödik annak érdekében, hogy a közönség ismét visszatérjen a kosármérkőzésekhez.

Urvanics Pál, a ZTE KK ügyvezetője szerint a tudatos és módszeres csapatépítés jó eredményeket hoz majd. A várakozások szerint a jövő évadban bekerülhetnek az első nyolc közé.

A csapatból hárman távoznak, illetve nem hosszabbítják meg szerződésüket - az együttest ugyanakkor a jövőben új szponzor, egy fővárosi tanácsadó cég is támogatja.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. szeptember
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat