Egerszeginfo logo

Hírek

2013.05.29

Városi támogatással ismét napközis tábor lesz az Apáczai VMK-ban


Az országos gyakorlattal ellentétben továbbra is támogatja a nyári napközis tábor működését a zalaegerszegi önkormányzat. Idén erre a célra 6,5 millió forintot különített el. Ennek köszönhetően például a szociálisan rászoruló gyermekeknek mindössze 50 forintba kerül a napi háromszori étkezés, melynek ellenértéke támogatás nélkül 853 Ft.

Twitter
A tábor népszerűségét, ugyanakkor szükségszerűségét bizonyítja, hogy tavaly mindvégig telt házzal működött. Ez azt jelenti, hogy naponta legkevesebb 70 diák vette igénybe a szolgáltatásokat, de az is előfordult, hogy számuk megközelítette a másfélszázat.

Noha a rendszer támogatása nem tartozik a kötelező önkormányzati feladatok közé, a város ezúttal sem zárkózik el a támogatástól.

A táborban 20 gyermekre 1 pedagógus felügyel, illetve gondoskodik a szabadidős programok lebonyolításáról

A táborozáshoz szükséges jelentkezési lapok az önkormányzat, valamint az Apáczai ÁMK honlapjáról letölthetők. Ez pontosan kitöltve a szülői nyilatkozattal együtt június 4-ig visszaküldendő az Apáczai VMK-ba.

Felhívják figyelmüket, hogy honlapjukon keresztül is jelentkezhetnek a nyári napközbeni ellátást biztosító táborba, amely színes és tartalmas programokkal, kirándulásokkal, túrákkal várják a 6-16 éves, tanköteles zalaegerszegi gyermekeket.

További részleteket az alábbi linken olvashatnak:

http://www.apaczaizeg.hu/muvhaz/index.php/nyari-napkozbeni-ellatas
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat