Egerszeginfo logo

Hírek

2021.05.31

Útlezárások a belvárosban


Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti vezetékhálózatát. Ennek a folyamatos, tervezett rekonstrukciós sorozatnak a részeként Zalaegerszeg belvárosában a Rákóczi Ferenc utcában, a Kert utca és a Gasparich Márk utca közti szakaszon kicserélik a kis- és középnyomású gázelosztó vezetékeket.
Twitter

A munkálatok  június 1-jén, kedden kezdődnek. A közműrekonstrukcióval érintett területen a munkát végző szakemberek biztonsága és a közlekedés biztosítása érdekében az arra közlekedőknek sebességkorlátozásra, félpályás útlezárásokra, valamint jelzőlámpás forgalomirányításra kell készülniük.  

A vezetékcsere a Rákóczi Ferenc utcában több ütemben történik, az elkészült szakaszokon a felbontott útburkolatot ideiglenesen helyreállítják, a félpályás útzárat pedig feloldják majd az autóforgalom számára. Az ideiglenesen helyreállított szakaszokat sebességkorlátozás mellett használhatják a közlekedők. A munkavégzés ideje alatt a tömegközlekedés mindvégig biztosított lesz. A felbontott útszakasz végleges helyreállítása egy későbbi időpontban, szintén forgalomkorlátozás mellett fog történni. 

A rekonstrukciós munkák idején az érintett területen hosszabb menetidőre és torlódásokra számíthatnak a közlekedők, ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy aki teheti, kerülőúton közlekedjen.  

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás biztosított lesz az ügyfelek számára, mindössze az átkötések idején egy kis időre szünetel majd. Ennek időpontjáról a gázszolgáltató időben értesíteni fogja az érintetteket.  

Az E.ON szakemberei arra kérik a lakosságot, hogy a munkaterület környezetében a saját és a munkavégzők biztonsága érdekében fokozott óvatossággal, a megváltozott forgalmi rend figyelembevételével közlekedjenek.  

A Rákóczi Ferenc utcai gázvezeték rekonstrukció várhatóan augusztus végére készül el.  

Az E.ON ezúton is köszöni az arra közlekedők és az ügyfelek fokozott figyelmét, megértését és türelmét! 

 

Forrás: Eon

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat