Egerszeginfo logo

Hírek

2021.05.06

Két napra megváltozik a forgalmi rend a belvárosban


Forgalmas kereszteződésben cserélnek gázvezetéket az E.ON szakemberei. Az E.ON beruházásában március óta zajlik Zalaegerszegen a Platán sor 7. és 17. számú társasházak és a Gasparich M. u. 5. és 9. sz. társasházak közti szakaszon a gázelosztó vezeték rekonstrukciója.

Twitter

A beruházás következő lépéseként a Platán sor és a Landorhegyi utcák kereszteződésében kerül sor a meglévő vezetékek cseréjére. A kereszteződés forgalmas, ezért a munkát végző szakemberek biztonsága és a közlekedés biztosítása érdekében jelzőörök irányítják majd a forgalmat. A munkálatokra 7-én és 8-án (pénteken és szombaton) kerül sor, az arra közlekedőknek sebességkorlátozásra és félpályás útlezárásra kell készülniük. 

A vezetékcsere a kereszteződésben két ütemben történik, 7-én a Platán sor keleti (páratlan oldal felőli), majd a 8-án a nyugati (páros oldal felőli) félpálya lezárásával és felbontásával. Mindkét napon jelzőőrös irányítás mellett 8 és 16 óra között zajlik majd a beruházás, majd a napi munkálatok befejeztével a felbontott útburkolatot ideiglenesen helyreállítják, a félpályás útzárat pedig feloldják az autóforgalom számára. Az ideiglenesen helyreállított szakaszokat sebességkorlátozás mellett használhatják a közlekedők. A munkavégzés ideje alatt a tömegközlekedés mindvégig biztosított lesz. A felbontott útszakasz végleges helyreállítása egy későbbi időpontban, szintén forgalomkorlátozás mellett fog történni. 

A rekonstrukciós munkák idején hosszabb menetidőre és torlódásokra számíthatnak a közlekedők, ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy aki teheti, kerülőúton közlekedjen.

A gázszolgáltató szakemberei kérik az arra közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében a saját és a munkavégzők biztonsága érdekében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával és a jelzőőrök irányításának megfelelően közlekedjenek. Egyúttal a közlekedők türelmét és megértését kérik a kivitelezési munkák idejére. A teljes Platán sori gázvezeték rekonstrukció május végére fog elkészülni.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat