Egerszeginfo logo

Hírek

2013.05.10

Hamarosan Teke Csapat- Világbajnokság Zalaegerszegen


Budapesten a Danubius Hotel Arénában sajtótájlkoztató keretében ismertették a X. U-18-as Leány és Fiú, valamint az V. Felnőtt Női és Férfi Teke Csapat Világbajnokság részletes lebonyolítását és programját. Városunkat Balaicz Zoltán alpolgármester képviselte. Kiemelte, hogy városunk a teke egyik fellegvárának számít.

Twitter
A város 38 millió forinttal járult hozzá a világbajnokság megrendezéséhez. Szerencsés egybeesés, hogy a világbajnokság idején zajlik a 19. Egerszeg Fesztivál is.
A szakmai elvárásokról Takács László MATESZ alelnöke, a szervezőbizottság elnöke beszélt, remélve a női és a férfi csapat végső sikerét.
A világbajnokság az U18-asok küzdelmeivel kezdődik, május 11-én, a felnőttek május 18-án lépnek pályára. Az ifjúságiak versenyét ingyen tekinthetik meg a Városi Sportcsarnokban.

Városunkat az alábbi versenyzők képviselik:

Nők:     Airizer Emese, Júlia
    Nemes Irén

Férfiak:    Nemes Attila
    Farkas Sándor
    Boanta Claudiu
    Feher Zoltán Flavius
    Kiss Tamás

U18-as fiú csapat:    Farkas Ádám

Hajrá magyarok, hajrá Zalaegerszeg!
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat