Egerszeginfo logo

Hírek

2013.05.02

Polgáravatás és jutalmazás


Ma polgárrá avatta a végzős középiskolásokat  Gyutai Csaba. A polgármester az ünnepségen hangsúlyozta: Zalaegerszeg a fiatalokra épít. A hagyományokhoz híven a polgáravatót követően jutalmat kaptak város legeredményesebb diákjai. A város dísztermében azok a fiatalok vehették át a város elismerését, akik országos tanulmányi- illetve sportversenyeken kimagasló eredményeket értek el.

Twitter
Fontos, hogy a végzősök világot lássanak, ezért szeretettel engedi el őket a város. Borsos Anna a Zrínyi Gimnázium végzős diákjának énekével kezdődött az ünnepség. Tizenöt éve hagyomány, hogy a ballagó diákokat a város polgáraivá fogadják. Idén 48 osztályból 1240 diák végez.

Gyutai Csaba polgármester köszöntőjében hangsúlyozta: életük legnagyobb pillanatai előtt állnak a ballagó diákok. Hozzátette még: amit a középiskolában nem sikerült megszerezni, azt később az élet nehezen pótolja. Az ünnepség a végzős diákok fellépéseivel zárult.

A legeredményesebb diákokat jutalmazták

66 tanulmányi és sportversenyen eredményesen szereplő végzős diákot jutalmaztak a díszteremben. A tanulók országos középiskolai és szakmai versenyeken, valamint országos diákolimpián értek el kiváló eredményeket. Akad olyan is, aki nemzetközi természettudományi versenyen kapott aranyérmet és a jövőjét fizikusként képzeli el.

A díjazottak között számos olyan tanuló van, aki több tantárgyban is rendszeres versenyző volt. A fiataloknak oklevelet és jutalomkönyvet vehettek át Gyutai Csaba polgármestertől.

A város reméli, a diákok tehetségüket felsőfokú tanulmányaik után a városban kamatoztatják majd.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat