Egerszeginfo logo

Hírek

2013.04.24

Zalaegerszegi Kerékpáros Nap


2013. május 4-én szombaton 10.00 órától a Pálinka és Mangalica Fesztiválhoz kapcsolódóan kerül sor a Zalaegerszegi Kerékpáros Napra. A szervezők a Jégcsarnok előtti részen 9.45 órától várják az általános iskolák 5 fős csapatait (egy iskola akár több csapatot is indíthat), akik nevezési díj nélkül részt vehetnek egy kerékpáros ügyességi és KRESZ versenyen a rendőrök vezetésével.

Twitter

A játékot irányító rendőrök igény szerint díjmentes kerékpár gravírozást végeznek a gyermekek kerékpárjain (egyedi azonosítóval látják el, ami egy központi nyilvántartásba bekerül a tulajdonos nevének hozzárendelésével).

Ezt követően országúti és tereptúrán vehetnek részt a gyermekek és az őket kísérő szülők, ami képzett túravezetőkkel változatos terepen zajlik.

Az eseményre hagyományteremtő szándékkal kerül sor, amit minden évben május első szombatján megtartanának a szervezők.

A Zalaegerszegi Kerékpáros Nappal kapcsolatos egyéb információk elérhetők Szabó Zoltánnál (e-mail: z-line@t-email.hu , mobil: 30-9697-693)

Az iskolai csoportok jelentkezését (csapatok száma, csapatok neve, kapcsolattartó személy neve, elérhetőségei) kérjük Szebeny Péternek elküldeni a peter@ph.zalaegerszeg.hu címre.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat