Egerszeginfo logo

Hírek

2013.04.22

I love Zalaegerszeg élőkép


Hosszú hónapokat igénylő meglepetéssel rukkoltak ki a diákok hetén a zalaegerszegi középiskolások. A városi Sportcsarnokban egy élőképet alkottak, ami több száz középiskolás szorgalmát, s egyben kitartását is igényli. Ez az élőkép a Diák-napok egyik leglátványosabb eleme, ami jól érzékelteti az itteni középiskolások városhoz való ragaszkodását.

Twitter
A szeretlek Zalaegerszeg megformálása magyarul minden bizonnyal sokkal több munkát adott volna a résztvevőknek, de -mint Büki Bettina diák-polgármester fogalmazott-, így is időigényes és embert próbáló feladatra vállalkoztak.

A diák polgármesterrel egyetértésben az igazi alpolgármester, Balaicz Zoltán is úgy véli, hogy egy-egy ilyen ötlet valóra váltása hosszú távon hozzájárul a város jó hírnevének öregbítéséhez, és programjainak népszerűsítéséhez egyaránt.

Fotó: Seres Péter

További fotók és videók: http://www.zalaegerszeg.hu/tart/galeria/1027

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat