Egerszeginfo logo

Hírek

2019.10.04

Gázszivárgás miatti beavatkozás a Kazinczy térnél


Kezdődő gázszivárgást jelzett a műszeres hálózatellenőrzés a Kazinczy tér 6. előtt, ezért az E.ON péntektől feltárja és kijavítja a hibás gázvezeték szakaszt.
Twitter

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának üzembiztonságát fenntartsa, az esetleges meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti, szükség esetén javítja vezetékhálózatát. A rekonstrukciók a gázvezetékek életkora, műszaki állapota alapján részben előre ütemezetten történnek, másrészt az E.ON szakemberei éves karbantartási terv alapján rendszeresen műszerrel vizsgálják a gázvezetékek állapotát. Az ellenőrzések mérési eredményei alapján egészül ki az éves beavatkozások listája.

A műszeres méréssel végzett hálózatellenőrzés a legkisebb, előjel nélküli szivárgásokat is képes időben kimutatni. Ezekben a hetekben a Zalaegerszeget ellátó földgáz-hálózat ellenőrzését végzik a szakemberek. A műszerek kezdődő szivárgást jeleztek a Kazinczy tér 6. előtt, ezért az érintett szakaszon a gázvezetéken keletkezett hibát a szakemberek elhárítják, hogy az előttünk álló téli fűtési szezonban a gázszolgáltatás zavartalan lehessen a városban élők számára.

Sajnos a munkálatokhoz szükséges a burkolat megbontása és a beavatkozás idejére a forgalom korlátozása. A munkálatok október 4-én kezdődnek, pénteken és szombaton a javításra, vasárnap és hétfőn a helyreállításra, betonozásra és a felület aszfaltozására kerül sor. Ez idő alatt sávlezárása és sebességkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A 76-os számú főútvonal Zalaegerszeg Munkácsy Mihály utcától a Jákum Ferenc utcáig tartó szakaszán a Körmend irányába menő két forgalmi sáv 1 sávvá szűkül majd. Ellenkező irányba a balra kanyarodó sáv megszűnik, a jobbra és egyenesen menő forgalmi sávok változatlanul használhatók.

Az útfelbontással járó munkálatok időtartama alatt a tényleges hibaelhárítás idejére – ami legfeljebb 8 óra időintervallumot jelent – szünetel majd a földgáz-szolgáltatás egy érintett ingatlan esetében. Erről az érintett 6 lakásban élők szórólap útján előzetes tájékoztatást kaptak.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

Jelentős gépjármű-forgalmat bonyolító útszakaszról van szó, ezért a javítási munkálatokban érintett ügyfelei, az arra közlekedők megértését, türelmét különösen köszöni a társaság!

 

Forrás: Eon

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat