Egerszeginfo logo

Hírek

2013.03.27

Városunk is csatlakozik a Zalai Borturisztikai Klaszterhez


A klaszter célja, hogy Zala megyét borturisztikai és gasztronómiai szempontból országosan és nemzetközi szinten is megismertesse, ehhez kapcsolódóan felhívja a figyelmet a vidék hagyományőrző tradícióra, valamint a zalai és a göcseji táj szépségeire.

Twitter

A Zalai Borturisztika Klaszter létrehozásának gondolata 2012 tavaszán született meg néhány zalai gasztronómiai és borászati szakember fejében. Pál János gasztronómiai szakember szervezőmunkájának köszönhetően 2012 őszén a klaszter 9 taggal megalakult. A klaszter jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, a működéséhez szükséges integrátori szerepet, a működéshez kapcsolódó szervezési és menedzselési feladatokat, a közgyűlések előkészítésével, a döntések végrehajtásával, valamint az éves beszámoló elkészítésével összefüggő feladatokat a Gasztro Zala Nonprofit Kft, mint Klaszter Menedzsment szervezet látja el. A klaszter fővédnöke Manninger Jenő , országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

A fent megfogalmazottakra alapozva tervezik Zalaegerszegről kiinduló gasztronómiai attrakciókkal tűzdelt komplex turisztikai ajánlatok, programcsomagok kidolgozását, amelyek a környékre látogató turisták számára vonzóak lehetnek és a vendégéjszakák számának növelését szolgálják.

A klaszter kezdeményezése nagymértékben hozzájárulhat a megye és a város turisztikai népszerűsítéséhez, a környék imázsának kialakításához, turisztikai vonzerejének növeléséhez.

A Zalai Borturisztikai Klaszter alapítói:·

Zalai Borút Egyesület·

Cezar Winery Kft.·

Bussay Szőlő és Bortermelő Kft.·

László Pince, Varga László·

Gasztro Zala Nonprofit Kft.·

Bogár Júlia·

Süslecz Árpád·

Bezerics Kereskedőház Kft.·

KKV Management Group Kft

-

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat