Egerszeginfo logo

Hírek

2013.03.11

Tavaszi lomtalanítás városunkban


Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a ZALA-DEPO Kft. együttműködésében - kizárólag a zalaegerszegi lakosság részére - meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását. Családi házas övezetekben a lomtalanítás igénybejelentés alapján, házhoz menően történik, a guberálások megelőzése, illetve az újrahasznosítható hulladékok szelektív gyűjtése érdekében. A lomtalanítást kérő ingatlantulajdonosoknak a városrészenként felajánlott kettő gyűjtési nap egyikére kell bejelenteni szállítási igényüket. A szolgáltató csak az igénybejelentést leadó ingatlanokat keresik fel!

Twitter
A kötegelt ág és gally hulladékok kivételével az egyéb hulladékokat az ingatlan kerítésén belül kell összegyűjteni!
Az úttest mellé kihelyezett hulladékok nem kerülnek elszállításra!
A lomtalanításhoz összegyűjtött hulladékok közül elkülönítve kerülnek elszállításra az alábbi frakciók: papír, műanyag, fém, zöld és fa, elektronikai, illetve egyéb hulladékok, ezért lehetőséghez mérten kérjük külön elhelyezni őket.
Nem kerülnek átvételre a veszélyes hulladékok (pl. olajos, festékes, vegyszeres dobozok, csomagolások, akkumulátorok, stb.), az autóbontásból, és egyéb, üzletszerűen végzett tevékenységből származó hulladékok, illetve az építési-bontási törmelék. A szolgáltató kizárólag a lakossági lomhulladék elszállítását végzi, ezért a háztartásinál nagyobb mennyiségben felhalmozott hulladékok nem kerülnek elszállításra.
A veszélyes hulladékokat a városi hulladékudvarokban kérjük leadni. A lakossági átvételük 10 kg/év mennyiségig ingyenes. További részleteket a hulladékudvarok üzemeltetése alatt talál.

A lomtalanítási igényeket - a számlán szereplő ügyfélkód megadásával - a 92/598-940-es telefonszámon, illetve az info@zaladepo.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

Társasházak részére a konténerek külön igénybejelentés nélkül kerülnek kiszállításra, amelyben a hulladékot el lehet helyezni. A pontos menetrendről a közös képviselők tájékoztatást kapnak azzal a kéréssel, hogy a lépcsőházakban függesszék ki. Ezek időpontjai városrészenként eltérhetnek az azonos városrész családi házas gyűjtésének időpontjaitól! Amennyiben az ilyen konténer megtelik, cseréjét bárki kérheti a 30/516-5414 telefonszámon.

Lontalanítási időpontok városrészenként:

2013. március 21-22-én (CSÜTÖRTÖK vagy PÉNTEK): Lomtalanítás reggel 7 órától:

Pózva, Nekeresd, Neszele, Kaszaháza, Gólyadomb

Családi házas igénybejelentés fogadása: 2013. március 19. kedd 16. óráig.

Az alábbi utcákban:

    Pózva, Akácfa, Felsőerdő, Őrház, Vasút
    Egervári, Nekeresdi, Virágzó mező,
    Gébárti 65.-től és 82.-től kezdődően, Neszelei, Irinyi J., Jedlik Á., Király, Jégmadár, Csillagvölgy, Esthajnal, Ilosvai, Bükkfa
    Kaszaházi, Zala, Vásártér, Ságodi u. 37-ig és 18.-ig bezárólag (Ságodi később lesz), Kakukkfű, Füzike, Verőfény, Tücsök, Gólyadombi
 

2013. március 25-26-án (HÉTFŐ vagy KEDD)  Lomtalanítás reggel 7 órától:

Besenyő, Botfa

Családi házas igénybejelentés fogadása: 2013. március 21. csütörtök 16 óráig.

Az alábbi utcákban:
- Avashegyi, Botfa, Fehérhegyi, Gesztenyési, Rózsás, Várberki, Karácsony hegyi, Avashegy
- Besenyő, Cseresznyésszeri, Csörge, Esze Tamás, Kutilapi, Posta, Szövetkezet, Hegyi
   út

A többi városrész lomtalanítási időpontjai folyamatosan kerülnek meghridetésre.
Forrás: Zala.Depo

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat