Egerszeginfo logo

Hírek

2017.02.01

Sporttámogatások


A Zalakerámia Zrt. lett a városi sportcsarnok hivatalos névadó szponzora. A létesítmény mostantól tíz éven keresztül viseli a cég nevét. Több mint 80 millió forintot fordít az önkormányzat és a megyei sportlövő szövetség a zalaegerszegi lőtér rekonstrukciójára.

Twitter

A sportcsarnok hivatalos névadóváltozása anyagi támogatással is jár, melynek jelentős részét a férfi kosárlabdacsapat használhatja fel.
A vállalat első körben 13 millió forintot fizet nevének népszerűsítéséért. Ezt az összeget a szerződés lejártáig, azaz 2026-ig évente fél millióval egészíti ki.

A megállapodással mérföldkőhöz érkezett a város és a Zalakerámia kapcsolata – hangsúlyozta Balaicz Zoltán. A polgármester szerint a támogatás merészebb célok eléréséhez segítheti hozzá a klubot.

Mint elhangzott, a nemzetközi porondon való szereplés pár éven belül reális cél lehet. Ehhez a mostani juttatás, illetve a korábbi jó gazdálkodás teremtheti meg az alapot.

A hivatalos bejelentést követő első jelentősebb eseménynek csütörtökön ad otthont a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. Ekkor a férfi kosárlabda bajnokságban a többszörös magyar bajnok Szolnok együttese érkezik Zalaegerszegre.

Több mint 80 millió forintot fordít az önkormányzat és a megyei sportlövő szövetség a zalaegerszegi lőtér rekonstrukciójára. A támogatás az épület külső és belső átalakítását teszi lehetővé, így ősszel már új környezet fogadja a sportolókat.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat