Egerszeginfo logo

Hírek

2017.01.10

Újévi fogadása a Télikertben


Megtartotta hagyományos új évi fogadását a zalaegerszegi önkormányzat. Az esztendő első napjaiban évköszöntő összejövetelre hívja a polgármester a képviselőket, hivatalvezetőket, a város intézményvezetőit és a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. A rendezvénynek idén is az Arany Bárány Szálloda Télikertje adott otthont.
Twitter
Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében további összefogásra buzdította a megjelenteket. Mint elmondta, az év első napja egyidejűleg a visszatekintés és a tervezés ideje. Ezt követően a polgármester átadta Zalaegerszeg Innovációs Díját két példásan teljesítő helyi vállalkozásnak.
 
Elsőként a Timbertech Kft. tevékenységét ismerhették meg a vendégek. A vállalat 2010-ben alakult. A magas szintű szakmai tudásnak, évtizedes munkatapasztalatnak és precizitásnak köszönhetően a világ több részén ismerik és elismerik munkájukat.  A burkolati termékeket gyártó társaság Zalaegerszeg egyik meghatározó, közel 100 embert foglalkoztató vállalkozása. Munkahelyteremtő tevékenysége és technológiai fejlesztései miatt részesült a város elismerésében.
 
A Csejtei Fém-Vill kft., a kezdeti kis lakatosműhely mára stabil kisvállalattá nőtte ki magát, ahol 60 főt foglalkoztatnak. A korszerű gyártástechnológia alkalmazása és a folyamatos fejlesztés elismeréseként részesült kitüntetésben.

A díjazottak minden évben más-más zalaegerszegi képzőművész alkotását kapják. Idén Nagy Kálmán festőművész képeit és egy-egy oklevelet vehettek át. A fogadás pezsgős koccintással és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat