Egerszeginfo logo

Hírek

2016.12.02

10 éves a zalai üzletág – beszélgetés Korcz Ferenc régióvezetővel


2016 őszén voltak 10 évesek zalai (zalaegerszegi és nagykanizsai) üzleteink. Ennek apropóján beszélgettünk Korcz Ferenc régióvezetővel. A JOLA fantázianévvel ellátott üzletük a Rákóczi út 10-22. szám alatt található.

Twitter
 10 év nagy idő. Egy ember életében is, te pedig a kezdetektől velünk vagy. Hogyan tekintesz vissza?

Bizony nagy idő, aki kicsit is ismeri az építőipar és úgy általában a gazdaság helyzetét, az tudhatja: egy évtizeden keresztül helytállni, megmaradni különösen sok munkát és áldozatot igényel. És ha még töretlenül fejlődni is kíván valaki, akkor különösen igaz ez.

    A nyitás pillanatában velünk voltál. Milyen emlékeket őrzöl?

2006-ban üzletvezetőnként kezdtem, később a fejlődésnek és terjeszkedésnek köszönhetően lettem területi, majd régióvezető.

Akkoriban Győr-Moson-Sopron és Vas megyében, valamint Budapesten volt üzletünk, a területi terjeszkedés célja a Dél-Dunántúl volt. Természetesen régi márkanevünkön, a Parketta Diszkont-on indultunk, azonban a választékunk bővítése itt is megkövetelte a változtatást, a többi üzlethez hasonlóan így lettünk mi is JOLA üzlet.

Rengeteg munkával járt az üzlet megnyitása, de a kezdetek óta érezhető volt, hogy mind Egerszegen, mind Kanizsán vágynak az emberek egy olyan profilú és hozzáállású cégre, mint mi vagyunk. Ilyen szempontból egyszerű volt, de kemény munka nélkül ma nem lennénk itt.

Rögtön ezután, 2007-ben nyitottunk Keszthelyen, majd folytattuk Kaposvárral, Péccsel, végül Szekszárddal.
A fotón: Korcz Ferenc régióvezető

    Te magad is kiemelkedően teljesítettél már több fronton…

Teszem a dolgom, mint mindannyiunk. Amiben voltak érdemeim az a kültéri acélajtók bevezetése, valamint a garázskapuk termékcsoportjának elindítása. „Édes gyermekem” azonban mindig is dél-dunántúli üzletek sorsa volt.

    Miben vagytok a legerősebbek?

Országos tendencia azt gondolom, hogy a Jola a lakosság kiszolgálásában a legjobb, emberközeli hozzáállásunknak és rugalmasságunknak köszönhetően. Ezt mindenképp kiemelném.

Ugyanakkor több gyönyörű és különleges projektben is részt vettünk, iskolák, óvodák felújításában, lépcsőházi átalakításokban, de kiemelhetném a Atlanta Elektrosystem Hungary-t is.

A két „ünnepelt” üzletvezetőt, Juhász Gábort és Pásztor Pétert itt is kiemelném, megdícsérném. Az ő kemény munkájuk éppúgy hozzá járul a zalai sikereinkhez, mint sokan másoké.

    Mik a terveitek a jövőben?

Azt gondolom, sokkal nagyobb terjeszkedés Zalában már nem várható, bár ki tudja, mit hoz a jövő. Inkább azt hiszem, ezen üzletek lehető legprecízebb és leggördülékenyebb kiszolgálása, működtetése lehet a célunk, valamint új termékcsoportok, kiegészítők bevezetése.

Munka van mindig szerencsére…

A fotón: Pásztori Péter üzletvezető
Forrás: For Signo

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat