Egerszeginfo logo

Hírek

2016.09.27

Tudományos Esték a Múzeumban


Tudományos Esték címmel indít közös előadássorozatot a Göcseji Múzeum és a Zalaegerszegi Televízió. A programot szeptember 28-án (szerdán) 17.00 órakor Havasi Bálint régész „A titokzatos kelták régészeti hagyatéka Zalában”című előadása indítja. A program háromhetente várja az érdeklődőket a múzeum Kisfaludi termében.
Twitter
Az ingyenes előadássorozat célja, hogy tudományos igényű, de szórakoztató kikapcsolódást kínáljon a hallgatóságnak. Ezért olyan történészek, régészek és néprajzosok kaptak meghívást, akik a saját szakterületükön való jártasságuk mellett gyakorlott előadók is. A mintegy félórás előadásokat a ZTV rögzíti.

Az előadások:

szeptember 28. - Havasi Bálint: A titokzatos kelták régészeti hagyatéka Zalában

október 19. - Tarbay J. Gábor: Kincsleletek a késő bronzkorból

november 9. - Káli Csaba Az ötvenes évek- és a zalai megyeszékhely (Egy kamaszodó város új ruhája, Zalaegerszeg 1945-1956)

november 30. - Dr. P. Barna Judit: Őskori körárkok és csillagászati vonatkozásai
Forrás: Göcseji Múzeum

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. augusztus
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat