Egerszeginfo logo

Hírek

2016.09.21

Az év legkedveltebb helyi vendéglátóhelye a Terra Incognita Étterem és Kávéház


A városvezetés hat évvel ezelőtt hirdette meg utoljára ezt a pályázatot. Akkor még háromtagú zsűri értékelte a gasztronómiai felhozatalt. Erről ezúttal a helyi vendégeknek és a megyeszékhelyre látogató turistáknak kellett dönteniük. 75 nevezőre összesen háromezren szavaztak.

Twitter
Mediterrán olasz ételkülönlegességek, magyaros fogások és reformételek. Többek között ez várja a zalaegerszegieket az év legkedveltebb vendéglátóhelyén. Idén az önkormányzat által indított versenyen a  Terra Incognita Étterem és Kávéház nyert. Az étterem egyik tulajdonosa hangsúlyozta: nem volt céljuk a győzelem. Mindamellett büszkén rakják majd ki az épület falára az önkormányzattól kapott réztáblát. Mint mondja: két évvel ezelőtt vették át a hely irányítását, azóta is a minőségi kiszolgálásra törekednek.

További szavazatokat kapott a Díszpinty Gasztro Bár, a Zalaco Bisztro, a Vándor Vígadó és a Kiskondás Étterem és Panzió.

A megmérettetés újdonsága volt még az is, hogy az önkormányzat selfiversenyre buzdította a fiatalokat. Ők a kedvenc vendéglátóhelyükön készült fotókkal pályázhattak. A város vezetése reméli, hogy a megfelelő nyilvánosságnak köszönhetően jövőre, még több szavazat érkezik a verseny résztvevőire.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat