Egerszeginfo logo

Hírek

2013.02.02

Szalagavató a Kölcseyben


Szombaton este színvonalas, jó hangulatú műsor keretében ünnepelhettek diákok, tanárok, szülők és hozzátartozók a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. A felnőttkor küszöbét áttáncolva most önfeledten mutathatták be fiatalos szépségüket és ügyességüket a szalagavató ünnepség zárásaként.

Twitter

A sok-sok meghívott nagy örömére ügyes szervezéssel emlékezetes műsort produkáltak a diákok és  felkészítő tanáraik. Voltak énekszámok, komolyzenei produkció, de Gyimesi Katalin tanárnőnek köszönhetően vidám iskolai életképek dalos bemutatóján is kacaghatott a publikum. Az est fénypontja persze a vacsora utáni társastánc bemutató volt, ahol a diákok gyönyörű ruhákban bizonyíthatták tánctudásukat, valamint szépségükkel és ügyességükkel jelezték, hogy készek megújítani a világot. Persze csak a sikeres érettségik és felvételik után.

A táncest záróakkordja a szülő-gyermek keringő volt. Azután pedig kezdődhetett a fiatalok igazi bulija az iskolában, majd valahol másutt az éjszakában.

 

Tekintsék meg az eseményről készült fotógalériánkat is!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat