Egerszeginfo logo

Hírek

2016.08.25

Tátrai Miklós sportlövő olimpikont köszöntötték városunkban


Az első olimpiájáról hazatérő zalai olimpikont Tátrai Miklóst köszöntötték pénteken délután Zalaegerszegen, az Ebergény úti sportlőtéren. A megyeszékhelyi sportlövő zalai szívvel, de a Bp. Honvéd színeiben utazott Rióba. Az ünnepségen Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere köszönte meg Miklósnak, hogy messzire vitte a város hírnevét és gratulált az első olimpiájához.
Twitter
Szabó Béla a Zala Megyei Sportlövő Szövetség elnöke történelminek nevezte Tátrai Miklós olimpiai szereplését:

-Zala megyének most már nem csak világbajnoka és Európa bajnoka, hanem olimpiai sportlövője is van Miklós személyében, aki nem véletlenül jutott ki a nyári játékokra- fogalmazott az elnök.

A köszöntők után az olimpikon nevelőegyesületének, a Göcsej Sportlövő Egyesületnek az elnöke, Gerencsér Miklós egy humoros ajándékkal köszöntötte a kiváló sportolót. Az ajándék pólón Miki elhíresült mondásának egy részlete olvasható: „Hát, őszintén? Nagyon beszartam! ”


Tátrai Miklós a köszöntők végén elmondta, hogy nagyon köszöni a sok jókívánságot és buzdítást és már készül az éppen zajló versenyszezonra, valamint nem titkolt szándéka a 2020-as Tokiói olimpiára való kvalifikáció megszerzése. Az idei olimpiát majd szeptemberben értékelik ki az edzőjével levonva a tapasztalatokat és a tanulságokat.

Tátrai Miklós sportlövő olimpikont köszöntötték Zalaegerszegen

A képen balról:
Bognár Tamás PLE elnökségi tagja, Balaicz Zoltán ZMJV polgármestere, Tátrai Miklós, Tátrai Péter, az olimpikon édesapja, Szabó Béla a Zala Megyei Sportlövő Szövetség elnöke, Gerencsér Miklós a Göcsej Sportlövő Egyesület elnöke és kezükben a humoros feliratú pólóval.
Forrás: Jóna István

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. november
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat