Egerszeginfo logo

Hírek

2016.07.07

A KVA Kft megbízható cég kitűnő referenciákkal


A 2001-ben társas vállalkozássá alakult cég napjainkban már nemcsak Zalaegerszegen, a megyében, hanem az országhatáron túl is ismert és elismert a villamos ipar piacán. Megbízható szakembergárdával rendelkezve a vezérléstechnika, a villanyszerelés és a napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése területén rendelkeznek kitűnő referenciákkal.

Twitter

2005. évben bevezették, és azóta működtetik az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert. Számos zalai és külföldi vállalattal működnek együtt, melyek referenciáik közt is megtalálhatóak.

Több éve jól működő rendszerintegrátori kapcsolatot tartanak fenn a Schneider Electric Zrt-vel.

 

Tevékenységük az általános villanyszereléstől a speciális szaktudást igénylő ipari automatizálás felé tendál. 2011-ben ismét egy új tevékenységgel a napelemes rendszerek telepítésével bővítették a palettát. Az új kihívásoknak való megfelelés érdekében, a Kft. létszámát 3 mérnökkel bővítették.

 

Vezérléstechnikai szaküzlet és bemutató termükben nem csak kereskedelmi, hanem szaktanácsadási tevékenységet végeznek, ugyanitt megtekinthetők az általuk forgalmazott termékek alkalmazási módja is.

 

Céljuk, hogy működési területükön olyan elismert társaság maradjanak, amellyel partnereik teljes mértékben elégedettek. Tevékenységük során arra törekszenek, hogy rövid határidővel, tisztességes áron végezzék munkáikat.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Pődör Sándort (KVA Villamosipari és Kereskedelmi Kft. ügyvezetőjét) Zala Megye 2015. év vállalkozója díjban részesítette.

 

Kapcsolat:

   8900 Zalaegerszeg

   Rákóczi u. 45.

 

    Tel.: 06-92/510-239

    E-mail: kvakft@kvakft.hu

    Honlap: http://www.kvakft.hu

 

Forrás: KVA Kft

Szóljon hozzá...


Programajánló

2019. március
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat