Egerszeginfo logo

Hírek

2016.06.15

Asztalitenisz termet avattak


Az egykori Műbútor-gyár területén, az EVO ipari parkban avatták fel a hétvégén az EVO Zalaegerszegi Asztelitenisz Klub új termét. Az esemény díszvendége a kétszeres világbajnok Klampár Tibor volt.

Twitter

Több zalaegerszegi cég, illetve magánszemély összefogásának köszönhetően készült el az egyesület új terme. Stanka László az EVO Komplex Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a klub 16 alapító tagja is tevékeny részt vállalt abban, hogy a létesítmény elnyerje végleges formáját.

A teremben a későbbiekben nemcsak a hivatásos asztaliteniszezők, hanem a város „civil” lakossága is játszhat majd.

Balaicz Zoltán mellett Vígh László országgyűlési képviselő is köszöntötte az egybegyűlteket, majd az esemény díszvendége, Klampár Tibor vette birtokba az asztalt. A egykori kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok asztaliteniszező előbb egy bemutató mérkőzést játszott Németh Dávid extra ligás versenyzővel, majd a későbbiekben a város elöljáróival és támogatókkal is összecsapott az asztalnál.

A bemutató mérkőzések után felnőtt, illetve gyermekbajnoksággal ért véget a Zalaegerszegi Asztalienisz Klub juniálisa.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat