Egerszeginfo logo

Hírek

2016.04.06

Újabb szennyvízcsatorna-rekonstrukció


Szennyvízcsatorna rekonstrukció kezdődött április 5-én, kedden a Köztársaság utca – Gyimesi és Fejér Gy. utca között. A munkavégzés várható ideje: 2016. április 5. – 2016. május 15. A munkavégzés teljes ideje alatt lámpás forgalomirányítás lesz.

Twitter

A kertvárosi forduló felől érkező 8C, 10Y, 44, C1, C2, C4 jelzésű autóbuszok az Eötvös József Általános Iskolánál lévő autóbusz-megállóhely után a Pálóczi Horváth Ádám utca – Hegyalja utca – Köztársaság útja útvonalon közlekednek.

 Ebben az irányban a „Kertvárosi ABC” megállóhelyet az autóbuszok nem érintik a munkálatok befejezéséig. Az Eötvös József Általános Iskola utáni következő megálló a Liszt Ferenc Általános Iskola.

 A buszmenetrend változással kapcsolatban bővebb információ: a 311-360 számon kérhető illetve http://www.enykk.hu/ honlapon olvasható) Az ütemek pontos kezdési, illetve befejezési határidejét a helyszíni adottságok jelentősen befolyásolják. A forgalomváltozások idejével kapcsolatban a változást megelőző 3 munkanapon belül a közlekedési társaság is tájékoztatja utasait.

Az építkezés I. üteme alatt a Göcseji út irányából érkező buszok a Liszt Ferenc Általános Iskolánál lévő autóbusz-megállóhely (Penny Market) után jobbra fordulnak, majd a Napsugár utca – Gyimesi utca – Köztársaság útja útvonalon közlekednek. Az építkezés II. üteme alatt a buszmegállót ideiglenesen áthelyezik. Felszállási lehetőség a Gyimesi utcán (Köztársaság u. – Gyimesi u. kereszteződés) lesz. A buszok a Gyimesi u. – Erdész u. – Átalszegett útvonalon kerülnek. Ez idő alatt az Átalszegett u. – Köztársaság u. kereszteződésénél egy második buszmegállót is kiépítenek.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat