Egerszeginfo logo

Hírek

2013.01.23

Figyelem! Kalózkodnak az EGERSZEGINFO nevével!


Sajnálatos módon egyre több ügyfelünk jelzi, hogy a www.egerszeginfo.hu portálra való hivatkozással követelőzik egy cég, hogy fizessenek be 15.000 Ft + Áfa díjat. Kérjük, ne dőljenek be a „fenyegetőzésüknek”.

Twitter

Cégünk az általunk szerződésben álló ügyfeleknek mindenkor egy levél kíséretében küldi ki a számlákat és az értesítőket.  Portálunk ugyan online módon kezelhető partnereink által, de mindenkivel igyekeztünk az elmúlt 7 év során személyes kontaktust is kialakítani. A kalózok által követelt összeg nagyságrendje is olyan magas, hogy azért már hirdetési bannert, PR cikket jelentethetnek meg portálunkon. A www.egerszeginfo.hu -n többféle hirdetési csomagot kínálunk partnereinknek, ezért sem lehetséges a fenti összeg általunk történő követelése. Egyre több tisztességtelen, jobbára nem helyi vállalkozás igyekszik megtéveszteni a potenciális hirdetői réteget, lehetőleg olyan cégeket, melyek már hirdetnek más szolgáltatóknál. Info előtaggal, vagy utótaggal próbálnak olyan domain neveket regisztráltatni, melyek egy településnévhez kapcsolhatók, majd visszaélve más hasonló profilú szolgáltatók évek során kiépített kapcsolatrendszerével, kalóz módon igyekeznek „rabolni” ügyfeleket.

Ne higgyék el még fenyegetőzésük által sem a követelésük érvényességét. Kérjék, hogy küldjék el az Önök által aláírt szerződés egy példányát. Mindjárt „kilóg a lóláb”!

Megújult portálunk továbbra is igyekszik tájékoztatni Zalaegerszeg polgárait a városban történt eseményekről, programokról. Zalaegerszeg, Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának médiapartnerei vagyunk, minden fontos eseményről értesülünk, melyet természetesen igyekszünk megosztani olvasóinkkal.

Céges adatbázisunkban több mint 1200 helyi vállalkozás szerepel, könnyen kereshető, katalogizált rendszerben. Ezek „lenyúlása” tisztességtelen, inkorrekt magatartás.

Kérjük partnereinket, hogy jelezzék ha a nevünkben  Önöket is megkeresnék fizetési követelőzésekkel. Próbálják kideríteni az illető cég nevét és székhelyét.   

Vállalkozásunk lokálpatrióta érzelmekkel és gondolkodásmóddal felvértezve igyekszik segítséget nyújtani minden zalaegerszeginek, akik az Internet gyorsaságát és egyéb előnyeit kihasználva böngésznek portálunkon.

Bármikor elérhetnek bennünket „villanypostán” az info@egerszeginfo.hu –n, vagy a 30/284-5998 –as mobilszámon.

Megköszönve bizalmukat kívánunk további üzleti és magánéleti sikereket a portálunkon böngészőknek!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat