Egerszeginfo logo

Hírek

2013.01.21

Nyílt nap a NYME Gépészeti és Mechatronikai Intézetében


2013. január 25-én pénteken, 14 órakor a NYME Gépészeti és Mechatronikai Intézet, Zalaegerszegi Felsőoktatási Központ, Gasparich Márk u. 18/A, "F" oktatási épület, III. emeleti előadótermébe várják az érdeklődőket. A zalaegerszegi műszaki felsőoktatás folyamatos megújuláson megy keresztül. Két év elindult a levelező tagozatos képzés, tavaly az országban Győr és Kecskemét mellett harmadikként elindult a duális mérnökképzés, idén pedig újabb kezdeményezés válik valóra, hiszen az egyetem és az önkormányzat közösen bevezetik az új, kiválósági ösztöndíjat.
Twitter
2013 őszén kerül bevezetésre a műszaki képzést támogató ösztöndíj "Tehetségek a Nyugat-Pannon térségért" címmel. Ez már szervesen illeszkedik a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ projekthez is, melyet a Kormány kiemelt járműipari központtá minősített és amelynek teljes humán részét (oktatás, képzés, kutatás-fejlesztés, innováció) a Nyugat-magyarországi Egyetem biztosítja. Ez az ösztöndíj azokat a minőségi, kiemelkedő hallgatókat támogatja, akik 400 pont feletti eredménnyel kerülnek be az egyetem zalaegerszegi mechatronikai mérnöki szakjára. A támogatás összege havi 35 ezer Ft/fő, azaz félévente 175 ezer Ft/fő.

Az új ösztöndíjat és a zalaegerszegi lehetőségeket is bemutatja az egyetem pénteki nyílt napja, melynek időpontja és helyszíne:

2013. január 25., péntek, 14 óra (NYME Gépészeti és Mechatronikai Intézet, Zalaegerszegi Felsőoktatási Központ, Gasparich Márk u. 18/A, "F" oktatási épület, III. emeleti előadótermek)
Forrás: Balaicz Zoltán

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat