Egerszeginfo logo

Hírek

2015.12.27

Segíts, hogy segíthessünk!


"Segíts, hogy segíthessünk!" címmel indítottak adománygyűjtő akciót nemrég a városban működő ifjúsági szervezetek. Az egykori Apáczai-VMK-ban rendezett  ajándékátadáson több mint negyven rászoruló családnak szereztek örömet.

Twitter
A meglepetések kibontása előtt ünnepi műsorral kedveskedtek a szervezők a megjelenteknek. A zenés produkció után Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében példaértékűnek nevezte a helyi ifjúság összefogását.

Az ötletgazda Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal immáron negyedik alkalommal hirdette meg jótékonysági akcióját. Önkéntes segítőkben idén sem volt hiány.

A családsegítő szolgálatnál nagy örömmel fogadták a felajánlásokat. A csomagokba ezúttal is tartós élelmiszerek és játékok kerültek.

Az akciót jövőre is meghirdetik. A szervezők abban bíznak, hogy akkor a mostaninál is több családnak sikerül majd szebbé varázsolni a karácsonyát.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2017. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat