Egerszeginfo logo

Hírek

2015.12.01

Új helyen Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Átadták a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új székházát Zalaegerszegen. A 90 millió forintos vételárat a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának költségvetése fedezte. Emellett felújításra további 60 millió forintot fordított a hatóság.

Twitter
Mostantól, a Mártírok útján az egykori KÖGÁZ  kétszintes épületéből indulhatnak bevetésre a zalai katasztrófavédők. Az ünnepélyes átadón dr. Tollár Tibor, a szervezet országos főigazgatója úgy fogalmazott: a költözéssel a megyei állomány egyik régóta dédelgetett álma vált válóra.

Az ünnepség részeként emléklapot vehetett át Egri Gyula megyei igazgató és Rigó Csaba, a védelmi bizottság korábbi vezetője. Ezt követően Tollár Tibor és Balaicz Zoltán közösen vágta át a nemzeti színű szalagot, majd Stróber László apátplébános megáldotta az épületet. A polgármester szerint a város szempontjából fontos előrelépés történt.

Az új épületben nagyobb tárgyalóhelyiségek és modern környezet áll a szolgálatot teljesítők rendelkezésére. Erről a székház bejárásán maguk a város és a megye elöljárói is meggyőződhettek.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. december
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat