Egerszeginfo logo

Hírek

2015.11.02

Egy helyen több ügyintézés


Megkezdődött az ügyfélfogadás a város tulajdonában lévő cégek közös irodájában. A Deák téri ingatlan földszintjén kialakított helyiséget a város vezetői még a nyitás előtt átadták a gazdasági társaságok képviselőinek.

Twitter
A Sütő utca és a Deák tér sarkán 800 millió forintból készült el az az épületegyüttes, melyben lakásokat, irodákat, üzlethelyiségeket és egy orvosi rendelőt alakítottak ki. Most ebbe az épülettömbbe költözött be a Zalavíz Zrt., a Városgazdálkodási-, a LÉSZ-, valamint a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata is.

A Lész Kft. - az önkormányzati ingatlankezelés mellett- az ügyfélszolgálati iroda üzemeltetési feladatait is ellátja. A társasházak ügyfélszolgálatát továbbra is a Kert utcai telephelyükön kedden és csütörtökön az ügyfélfogadási időkben látogathatják az érdeklődők.

A városi ügyfélszolgálati iroda hétköznap reggel 9 órától várja a zalaegerszegieket. A nyitás napján a Városgazdálkodási Kft. parkoló ágazatának szakemberei a 100. ügyfelüknek ajándékként, egy hónapra szóló parkolóbérletet adtak.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat