Egerszeginfo logo

Hírek

2015.10.29

Újabb városi kerékpárút-hálózat bővülés


8 és fél millió forintból készül gyalog- és kerékpárút a Sport utcai bevásárló központ környékén. A beruházás kapcsolódik Zalaegerszeg önkormányzatának kerékpáros infrastruktúra fejlesztéséhez, melyre a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból a város mintegy 1 milliárd forintot fordíthat.

Twitter
Az áruház biztonságosabb megközelítése érdekében új gyalogátkelőhely is készül.

Városunkban folyamatosak a kerékpárút fejlesztések. A város vezetői szerint ezek a beruházások Zalaegerszeg számára közlekedési- és turisztikai szempontból is kitörési lehetőségeket adnak. A bicikliút hálózat bővítésének legfőbb célja, hogy a városrészek megközelíthetőek legyenek.

A szupermarket környékén épülő kerékpárút pár éven belül teljesen összeköti majd a belvárost a Csácsi településrésszel. Most ebben a beruházásban egy 150 méteres szakaszon dolgoznak a szakemberek.

A biztonságosabb közlekedést elősegítő gyalogátkelőhely a lakosság igénye volt. Ez és az új kerékpárút várhatóan november közepére készül el.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. december
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat