Egerszeginfo logo

Hírek

2015.09.29

Idősek Hónapja programsorozat városunkban


Október az Idősek Hónapja. Nekik szervezett 4 héten át tartó programsorozatot az önkormányzat és az Idősügyi Tanács. A részletekről és az eddigi tapasztalatokról kedden tájékoztatták az újságírókat. Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává.

Twitter
Zalaegerszeg önkormányzata 2013-ban már egy egész hónapot szentelt ennek a korosztálynak. A város az idősügy területén végzett kimagasló és példamutató tevékenységének elismeréseként többször is elnyerte már a „Zala Megye Idősbarát Önkormányzata” díjat. Balaicz Zoltán polgármester azt mondta, az időseknek nagyon sokat köszönhetünk.

Éppen ezért idén is színes és tartalmas programok várják a szépkorúakat- tette hozzá a polgármester. A nyitó rendezvény október 1-én a Keresztury Dezső VMK-ban lesz. Ezúttal sem marad el a főzőverseny, a Szenior Akadémia, és az igencsak népszerűnek bizonyult ki mit tud vetélkedő.

A városatyák felhívták a figyelmet arra is, hogy október 20-án köszöntik a díszokleveles pedagógusokat. A záró rendezvényen, azaz 29-én pedig többek között Böjte Csaba ferences rendi szerzetes tart majd előadást.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat