Egerszeginfo logo

Hírek

2015.09.10

Rendkívüli támogatás városunknak


400 millió forint rendkívüli támogatást kaphat Zalaegerszeg – erről Balaicz Zoltán, polgármester állapodott meg hétfőn Lázár Jánossal, a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel. A hozzájárulásra vállalkozásfejlesztés miatt van szükség, mert a jövőben 2500 új munkahelyet kívánnak teremteni a városban.

Twitter
Erről – a Modern Városok Program részeként kötött – együttműködési megállapodásról egyeztetett Balaicz Zoltán hétfőn Budapesten. A szerződés 7 pontot tartalmaz, melynek tanulmányterveit átadta a polgármester Lázár Jánosnak. Ezeket a politikusok részletesen megtárgyalták, s külön kitértek az északi ipari park fejlesztéseire.

Ezek megépítéséhez plusz forrást kért a kormánytól Balaicz Zoltán, amire ígéretet is kapott. A rendkívüli támogatásnak köszönhetően Zalaegerszeg ismét egyedülálló programot indíthat.

A pénzügyi segítségről és annak pontos összegéről októberben dönthet a kormány. A két csarnok az északi ipari parkban kap majd helyet, építésüket pedig jövőre kezdhetik el.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat