Egerszeginfo logo

Hírek

2015.08.18

Tehermentesítik a belvárost


Tehermentesítik Zalaegerszeget. Oly módon, hogy még idén befejezik a belső elkerülő út építését – ezt Balaicz Zoltán, polgármester jelentette be. A szakasz a Vágóhíd utcától a Kiskondás étteremig készül el. A több mint 360 millió forintos beruházást júliusban kezdték, s a tereprendezés már be is fejeződött.

Twitter
Folyamatosnak dolgoznak a munkagépek. Jelenleg a csapadékcsatorna kiépítése és a közművesítés előkészítése zajlik. Több mint másfél kilométer hosszan 2x1 sávos út épül. A fejlesztés a belvárosi rehabilitációs program részeként valósul meg. Ennek a projektnek köszönhetően újították fel korábban például a vásárcsarnok homlokzatát és építették meg a tehermentesítő út első szakaszát. Most a csatlakozó rész kivitelezése valósul meg – mondta Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Emellett kiépítik a közvilágítást és átalakítják a Falumúzeumi és Malom utcai csomópontot. A szakasz a Kiskondás étterem után csatlakozik majd rá a Hock János utcára. Ennek köszönhetően egy úgynevezett egérúton keresztül lehet majd kikerülni a belvárost.

A kivitelezést helyi vállalkozások végzik. Befejezése decemberre várható.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat