Egerszeginfo logo

Hírek

2015.03.02

Drogprevenciós roadshow városunkban


Zalaegerszegre érkezett a Legyen más a szenvedélyed! nevű drogprevenciós roadshow. Az új Nemzeti Drogellenes Stratégia programja olyan értékekre irányítja rá a fiatalok figyelmét, melyek a káros szenvedélyek helyébe léphetnek.

Twitter
Uniós támogatással országos roadshowt indított a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, mellyel a középiskolás fiatalokat próbálják meggyőzni arról, hogy tanuljanak meg nemet mondani a kábítószerekre, és kevésbé kártékony szokásokban találják meg a szenvedélyüket.

Az egészségvédő program 30. állomása a Ganz Iskola volt. A témakörök helyszínenként változnak, így Zalaegerszegen a sportot és a művészetet ajánlották a drogfogyasztás helyett.

Zalaegerszegen a 80-as években kezdődött a drogprevenció. A város azóta is kiemelt figyelmet fordít a felvilágosításra és a kábítószer-fogyasztás megelőzésére.

A rendezvényen több jó példát is bemutattak a fiataloknak. A ZTE labdarúgói személyes tapasztalataikat osztották meg a közösség és a sport erejéről.

A programon bemutatkoztak a város sportegyesületei, melyek egészséges kikapcsolódást és közösségi programokat kínálnak a fiataloknak.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat