Egerszeginfo logo

Hírek

2015.02.04

Dóczy Éva emlékúszás


24 órás úszógálát rendeztek városunkban a Fedett Uszodában. A Zala Megyei Természetbarát Szövetség által szervezett versennyel Dóczy Éva úszóedző emléke előtt tisztelegtek. A megmérettetésen 10 csapat, mintegy 200 tagja vett részt.
Twitter
Zalaegerszeg közismert és szeretett alakja, sportolója, úszómestere, valamint úszóedzője volt. Ezekkel a szavakkal emlékeztek vissza Dóczy Évára, akit sokan DIKA néven ismertek. Nevéhez sportolóként sok-sok városi és megyei csúcs kötődik. Az ünnepélyes megnyitót követően felsorakoztak a csapatok az 5 pályás úszómedence rajtköveinél, majd pontban 12 órakor elkezdődött a verseny.

A megmérettetésre Pécsről, Ajkáról, Veszprémből és Dunaújvárosból is érkeztek versenyzők. Az előírás szerint a csapatok egy-egy tagja mindig a medencében tartózkodott, míg a többiek az uszoda előterében és folyosóján regenerálódtak.

A teljesítményeket a versenybírók rögzítették. A 24 óra alatt a legtöbbet a dunaújvárosi Swimpack csapat tagjai teljesítették. Ők összesen 143 700 métert úsztak. Mögöttük két helyi csapat a Retro ZÚK, valamint az Igyunk Rája végzett. A gálán díjazták a legkisebb létszámú gárdát, a legidősebb csapatot, illetve résztvevőt valamint a legfiatalabb indulót is. A legszebb úszásért Tóth Luca kapott elismerést.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat