Egerszeginfo logo

Hírek

2012.12.15

Városi Szilveszter, Újévi Köszöntő, tűzijáték, útlezárás


Hagyományteremtő szándékkal idén az év utolsó napjának éjszakáján szilveszteri programok és fesztiválhangulat várja a zalaegerszegi Dísz térre kilátogatókat. Elsején tüzijáték, polgármesteri köszöntő és műsorok várják az érdeklődőket.

Twitter
Az óévbúcsúztató rendezvény este 19.30-kor kezdődik Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar rock and roll party-jával, majd 20.30-tól a Varnyú Country zenekar következik, 22.30-tól pedig Odett koncertjét hallhatja a közönség. Éjféltől, a Himnusz után Dj Galamb Lemezlovas és kedvenc teherautója, a Leopárd Barkas a színpadon egy fergeteges házibulival.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak forralt borral, pálinkával, pezsgővel és jó hangulattal az első Városi Szilveszterre Zalaegerszegen, a Dísz téren.

Köszöntsük együtt az Újévet.

2012. december 31.

19.30 - Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar
20.30 - Varnyú Country
22.30 - Odett
24.00 - Himnusz
00.05 - Dj Galamb Lemezlovas és a Leopárd Barkas


2013. január 1.

17:00 -  Zalaegerszeg 2012. képekben
Játszik az Intermezzo Latin Club zenekar, tea, forralt bor
18:50 -  Egyházi köszöntő
19:00 -  Polgármesteri köszöntő, majd ünnepi tűzijáték
Himnusz, II. Silencio, Intermezzo Latin Club

2013. január 1-jén 18.00-20.30 óra között az Újévi Köszöntő és Tűzijáték miatt lezárják a Kossuth utca Posta - Petőfi utca és Kossuth utca kereszteződése közti szakaszát.


A jelzett időpontban a Volán autóbuszai a Mártírok útján közlekednek. Megértésüket köszönjük.

ZMJV Önkormányzata

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. augusztus
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat