Egerszeginfo logo

Hírek

2014.11.10

Rendbontó szurkolók


A 46. héten két, zalai sporteseményen történt atrocitás miatt állnak bíróság előtt szurkolók. Nagykanizsán egy kosármeccsen alakult ki tömegverekedés, Zalaegerszegen pedig a ZTE focimeccsen történt rendbontás.

Twitter
2014. november 12-én 08:30 órai kezdettel tárgyalja a Nagykanizsai Járásbíróság annak az öt szurkolónak az esetét, akiknek a magatartása a vád szerint a Nagykanizsán 2013. február 16. napján rendezett Nagykanizsa-Zalaegerszeg bajnoki kosárlabda-mérkőzésen tömegverekedéshez vezetett. A vádiratban foglaltak szerint már 8-10 perccel a meccs kezdése előtt nagyobb létszámú ittas társaság érkezett a terembe, s szidalmazni kezdték a zalaegerszegi szurkolókat és játékosokat.
Az első negyed 9. percében a hazai szurkolók inzultálni kezdték az egyik zalaegerszegi játékos barátnőjét. A szópárbajból tettlegesség lett: a III. rendű vádlott ököllel fejbe ütötte a lányt. Ezt látva a zalaegerszegiek játékosa a lány segítségére sietett, mire kanizsai szurkolók - köztük a vádlottak - beugráltak a pályára. Tömegverekedés alakult ki, melynek során a vádlottak a játékban lévő egerszegi kosarasokat is bántalmazták. Mikor a vádlottak értesültek róla, hogy kihívták a rendőröket, elhagyták a helyszínt.

A Zalaegerszegi Járásbíróságon 2014. november 28-án 9 órakor kezdődik az a tárgyalást, melyen hivatalos személy elleni erőszak előkészülete vétsége miatt áll bíróság előtt egy szurkoló. 2013. februárjában a ZTE - Fehárvár FC focimeccsen nézeteltérés alakult ki a hazai és a vendég szurkolók között, s emiatt rendőri intézkedésre került sor. A vádlott látva, hogy a szurkolókat rendőrök kísérik, arra buzdította társait, „szabadítsák ki” az előállítottakat, s felszólítására a vele lévő mintegy 20 fős társaság a rendőrök felé indult, akik gázspray-t alkalmaztak a vádlottal szemben, majd előállították.

A képek csak illusztrációk!Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. december
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat